Follow us

"Μπορώ να έχω πιο αρμονικό σώμα με τη βοήθεια της επιστήμης;"

Όσα πρέπει να γνωρίζεις, από τη δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αργυρή Μάργκη Καπελλάρη.

fit girl iStock

Tο καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η παρατεταμένη περίοδος της καραντίνας μόνο κακό έχει κάνει στο σώμα μας. Υπάρχουν όμως λύσεις βγαλμένες όχι μέσα από παραμύθια, αλλά μέσα από μελέτες και τις εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία.

Μυϊκή ενδυνάμωση και αύξηση μεταβολισμού

Η τεχνολογία HI-EMT (High Intensity-Electromagnetic Training), μέσω ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και χωρίς να χρειάζονται πια ρεύμα και καλώδια, κάνει υπερεντατικές συσπάσεις των μυών. Έτσι, έχουμε ως αποτελέσματα την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού, τη μείωση του ενδομυϊκού λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά, ανώδυνα και χωρίς κόπο, με βάση τις αρχές της ισομετρικής άσκησης, κινητοποιεί το 100% των μυϊκών ινών με 30.000 συσπάσεις. Με τη μέθοδο αυτή μπορεί να επιτευχθεί γράμμωση στους κοιλιακούς, τους μηρούς και τους βραχίονες, ενώ γίνεται υπερτροφία και ανόρθωση γλουτών, έχοντας ένα τελικό αποτέλεσμα κατά μέσο όρο σε 9-12 εβδομαδιαίες συνεδρίες.

Ενεργοποίηση κολλαγόνου

Αλλά τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Η καινοτόμος τεχνολογία της ενέσιμης θεραπείας Lanluma δρα ενεργοποιώντας σταδιακά και με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα. Πρόκειται για την εξέλιξη της θεραπείας με το Sculptra, που υπάρχει πάνω από 20 χρόνια, και έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στην αισθητική δερματολογία.

Η θεραπεία Sculptra εφαρμοζόταν έως σήμερα για τη σύσφιγξη προσώπου και την αντιγήρανση του ντεκολτέ, ενώ το Lanluma, ένα είδος πολυγαλακτικού οξέος, πλήρως απορροφήσιμου και βιοσυμβατού, δίνει λύσεις για δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως οι γλουτοί. Η θεραπεία γίνεται υπό τοπική αναισθησία στο ιατρείο και με δύο έως τρεις συνεδρίες ενεργοποιείται σταδιακά η παραγωγή κολλαγόνου. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της θεραπείας περιλαμβάνουν μείωση της κυτταρίτιδας, ανόρθωση και γλυπτική γλουτών, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί για περισσότερο από 2 χρόνια. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και ντεκολτέ.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών τεχνολογιών συμβάλλει σε ένα νεανικό, φυσικό και υγιές αποτέλεσμα. Πάντα βέβαια η σωστή διατροφή και η άσκηση ως ολιστική προσέγγιση της υγείας μας σφραγίζουν ένα αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Ευχαριστούμε την Αργυρή Μάργκη Καπελλάρη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο (kapellari.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ