Υγιεινή διατροφή, ελληνική υπερηφάνεια και προσήλωση στο στόχο | Πώς με ενέπνευσε η νέα συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ενώνει τις δυνάμεις της με την Green Cola για την κατάκτηση της κορυφής.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Αν και αποφεύγω να έχω αυτό που αποκαλούμε "είδωλα", συνηθίζω από μικρή να έχω πρότυπα: Πρότυπα που με εμπνέουν, με κινητοποιούν και με ωθούν σε μια διαδικασία συνεχούς προσωπικής εξέλιξης. Ανάμεσα στα χιλιάδες προβαλλόμενα από τα media πρόσωπα λοιπόν, ξεχωρίζω αυτό της Μαρίας Σάκκαρη, που καταφέρνει να συγκεντρώνει όλα όσα θαυμάζω και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό. Στοχο-προσήλωση, επιμονή, δυναμισμό και εν τέλει αναγνώριση είναι μερικά από όσα κάνουν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης τένις, να διαφοροποιείται.

Έτσι, συνηθίζω να παρακολουθώ κάθε νέο της βήμα, που ωθεί και εμένα να μην παραμένω σταθερή, αλλά σε μια διαδικασία συνεχούς επιδίωξης της αυτοβελτίωσης. Στο πλαίσιο αυτό έμαθα για τη νέα της συνεργασία, που με εξέπληξε ευχάριστα αφού πρόκειται για την καμπάνια μιας εταιρείας που ταιριάζει τέλεια με το προφίλ της.

Μιλάω για την Green Cola Hellas, στης οποίας τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια αποτελεί το πρωταγωνιστικό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι πως τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας βρίσκονται πρώτα και στις προσωπικές μου προτιμήσεις, γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Άλλωστε, όπως και η Μαρία Σάκκαρη, η Green Cola Hellas γνωρίζει πολύ καλά την αξία της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας και από τις απαρχές της δημιουργίας της προάγει τη σημασία ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής για το συνολικό ευ ζην.

Ένα "πάντρεμα" με νόημα

Κοιτάζοντας την καμπάνια, δεν μπορούσα παρά να διαπιστώσω ότι το υγιεινό lifestyle, η σωστή διατροφή και ο επαναπροσδιορισμός του ευ ζην ως βασική προτεραιότητα όλων μας στη σύγχρονη εποχή, είναι ο ένας από τους βασικούς πυλώνες της νέας αυτής συνεργασίας. Αν επιχειρήσουμε όμως να δούμε λίγο "βαθύτερα" θα διαπιστώσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για την Green Cola, γιατί μοιράζονται μια ακόμη κοινή αγάπη, την ανάδειξη της ελληνικής περηφάνιας, του εθνικού φρονήματος και της γνήσιας φιλοπατρίας.

‘Αποτελεί προνόμιο για εμένα να συνεργάζομαι με ένα brand που όπως και εγώ έχει Ελληνικές ρίζες και καταγωγή. Μαζί με την Green Cola ξεκινάμε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο. Και οι δύο εκπροσωπούμε τη χώρα μας στο εξωτερικό και είμαστε υπερήφανοι να το κάνουμε με πάθος’, τόνισε η Μαρία Σάκκαρη για τη συνεργασία της με την Green Cola.

Μόχθος και προσπάθεια, με ελληνικό άρωμα

H πορεία της Green Cola έχει πολλά ακόμη κοινά χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη της Μαρίας Σάκκαρη. Χαρακτηριστικά όπως η αέναη προσπάθεια, η συστηματική, αδιάκοπη δουλειά ανεξαρτήτως συνθηκών, το θετικό πείσμα, η υπομονή και επιμονή και η ανεμπόδιστη προσήλωση στον εκάστοτε στόχο για την κατάκτηση της κορυφής. Όλα όσα δηλαδή εμπνέουν και εμένα να πετυχαίνω βήμα - βήμα κάθε μου στόχο.

Φορώντας και οι δύο την ελληνική σημαία και έχοντας πάντα ως ορόσημο την Ελλάδα, καταφέρνουν να εκφράζουν το ίδιο πάθος για διάκριση, ενσαρκώνοντας τη σημασία του Ευ Αγωνίζεσθαι, την αξία της καθημερινής προσπάθειας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κατάκτηση της βέλτιστης δυνατής εκδοχής του μέσα από τη διαδικασία της συνεχούς εξέλιξης. Τόσο η Green Cola όσο και η πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη, φιλοδοξούν να κερδίσουν μια θέση στις καρδιές μας φορώντας την ίδια σημαία, αυτή της Ελλάδας.

"Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα και προσπαθούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο, φορώντας την ελληνική σημαία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε μια Ελληνίδα αθλήτρια τέτοιου βεληνεκούς δίπλα μας και εύχομαι να πανηγυρίσουμε αναρίθμητες νίκες μαζί της’, σημείωσε ο Γιώργος Βενιέρης, CEO της Green Cola Hellas.

Γιατί επιλέγω κι εγώ την Green Cola

Θέλοντας γενικότερα να στηρίζω της ελληνικές εταιρείες ειδικά όταν μιλάμε για ποιοτικά προϊόντα, προσπαθώ πάντα να κοιτάζω την προέλευση όσων τροφίμων καταναλώνω. Εκτός όμως από αυτό, μεγάλη σημασία για εμένα έχει να ταιριάζουν στον συνολικότερο υγιεινό τρόπο ζωής που έχω καθιερώσει ως μια ακόμη έμπρακτη έκφραση αυτοαγάπης. Έτσι, προτιμώ τα προϊόντα με φυσικά συστατικά και όταν αυτά είναι ελληνικά, είναι μια σίγουρη αγορά.

Οπότε, η Green Cola με κέρδισε γιατί:

  • Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα την Ορεστιάδα.
  • Κατάφερε να δημιουργήσει μια καινούρια κατηγορία αναψυκτικών, καθιερώνοντας τη χρήση φυσικών συστατικών στις συνταγές της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει συνδεθεί στο μυαλό μου με την υγιεινή διατροφή, ενώ η εν λόγω καινοτομία της την κάνει να ξεχωρίζει: Η Green Cola βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων αναψυκτικών τύπου cola με στέβια.
  • Last but not least, έχει υπέροχη και απολαυστικά δροσερή γεύση!