Follow us

Helen Mirren | Πρωταγωνιστεί σε βίντεο για την προώθηση του εμβολιασμού στην Ιταλία

Η διάσημη ηθοποιός προωθεί την ανάγκη για εμβολιασμό κατά της covid-19.

Helen Mirren Splash News/Ideal image

Η Helen Mirren πρωταγωνιστεί σε ένα ιταλικό promo βίντεο για τον εμβολιασμό κατά της covid-19 βοηθώντας έτσι στην προώθηση και την ενημέρωση για τα εμβόλια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται μαζί με τον κωμικό Checco Zalone στο βίντεο που έχει ήδη γίνει viral και έχει μέχρι στιγμής πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Στο βίντεο η Mirren βρίσκεται σε ένα κήπο στην νότια Ιταλία και ασχολείται με την κηπουρική όταν ο Zalone σταματά για να ζητήσει οδηγίες και παρατηρεί το σημάδι από το εμβόλιο που έκανε.

Τότε αρχίζει να τραγουδά και ξεκινά ένας έρωτας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές που χορεύουν, παίζουν χαρτιά και πλέκουν μαζί! Οι στίχοι του τραγουδιού λένε "Μου αρέσει να χορεύω μαζί σου Ο'Vaccinada, πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το μεγάλο κορίτσι που έχει ανοσία”.

Τα σχόλια για την συμμετοχή της Mirren στο ιταλικό βίντεο ήταν θετικά με πολλούς να την συγχαίρουν που πήρε μέρος σε μια τόσο σημαντική καμπάνια και άλλους να αναφέρουν πόσο υπέροχη είναι που δεν την νοιάζει να 'τσαλακώσει' την εικόνα της κάνοντας ένα χιουμοριστικό σκετς.

Φωτο: Splash News/Ideal image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ