Follow us

Jesse Williams | O Jackson Avery φεύγει από το Grey's Anatomy

Μετά από 12 σεζόν, ο αγαπημένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στη δημοφιλή φορά στις 20 Μαΐου.

Jesse Williams Splash News/Ideal Image

Ο Jesse Williams αποχαιρετά το Grey's Anatomy, αφού ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο γιατρός Jakcson Avery, θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Η παραγωγός της σειράς, Krista Vernoff, έγραψε ότι "o Jesse Williams είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και ακτιβιστής. Το να βλέπω την εξέλιξή του αυτά τα τελευταία 11 χρόνια μπροστά και πίσω από την οθόνη ήταν ένα αληθινό δώρο. Ο Jesse φέρνει στη δουλειά του τόσο βάθος, καρδιά και εξυπνάδα. Θα μας λείψει πολύ και θα μας λείψει και ο Jackson Avery που τον υποδύθηκε άψογα για τόσα χρόνια”.

Ο Williams δήλωσε στο E!News πως "θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις αμέτρητες ευκαιρίες που μου έδωσε η Shonda Rhimes, το κανάλι, το στούντιο, οι συνάδελφοι ηθοποιοί και το υπέροχο συνεργείο μας, Krista, Ellen και Debbie. Σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης και άνθρωπος έχω υπάρξει πολύ τυχερός που έμαθα τόσα πολλά από τόσους πολλούς και ευχαριστώ τους υπέροχους fans μας που έχουν τόση ενέργεια και εκτίμηση για τον κόσμο που μοιραζόμαστε”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ