Follow us

Bill Gates | Έδωσε 1,8 δισεκατομμύρια στην Melinda μετά την αίτηση διαζυγίου

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου.

Bill Gates Splash News/Ideal Image

Ο Bill και η Melinda Gates αποκάλυψουν πρόσφατα ότι χωρίζουν με μια ανακοίνωσή τους που ανέφερε ότι δεν μπορούν πια να "μεγαλώσουμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα χωρίσει την αμύθητη περιουσία του με ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ όπως αποκαλύπτει το E!News, μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Melinda, o Bill μετέφερε στο όνομά της 14 εκατομμύρια σε μετοχές της Canadian National Railway Company και 2,9 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, δηλαδή μετοχές συνολικής αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Bill Gates είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, και αυτή την χρονιά η περιουσία του υπολογίζεται στα 129 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσό που έδωσε στην εν διαστάσει γυναίκα του μπορεί να μοιάζει μικρό συγκριτικά με την περιουσία του αλλά φαίνεται ότι είναι απλά μια πρώτη κίνηση της διαδικασίας διαζυγίου και διευθέτησης της περιουσίας, δεδομένου ότι το πρώην ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Microsoft και είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 1994. Το 2000 είχαν ιδρύσει το Bill & Melinda Gates Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, των ασθενειών και των ανισοτήτων στον κόσμο”, την οποία θα συνεχίσουν να διευθύνουν μαζί μετά το διαζύγιό τους.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ