Follow us

Self test σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς: Απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις για το άνοιγμα των σχολείων

Self test και στα παιδιά των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών - Πώς ανοίγουν τη Δευτέρα τα σχολεία - Νωρίτερα η έναρξη των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο.

MissBloom TEAM
kindergarten iStock

Πρώτο κουδούνι αύριο, Δευτέρα, για την επανεκκίνηση της δια ζώσης εκπαίδευσης στα σχολεία. Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων θα βρεθούν ξανά στις σχολικές αίθουσες, με τα αποτελέσματα των self test ανά χείρας.

"Αύριο είναι το επόμενο βήμα για την επαναφορά στην πραγματικότητα. Αύριο ξεκινάμε εκ νέου με δύο πρόσθετα "εργαλεία": το κομμάτι των εμβολιασμών και τα self test, που από αύριο το πρωί αξιοποιείται και σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια", είπε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην επαναφορά της εκ δια ζώσης λειτουργία νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων από το πρωί της Δευτέρας.

"Τελείως μεμονωμένες περιπτώσεις" είπε ότι αφορούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που αρνούνται να κάνουν τα self test από όταν άνοιξαν τα Λύκεια, "όπως συνέβη στην αρχή και με τις μάσκες, που όμως πλέον όλοι δέχονται ότι αποτελούν βασικό όπλο για την μη διασπορά του κορονοϊού. Τα self test είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς στα Λύκεια βρέθηκαν τις πρώτες ημέρες 600 φορείς του ιού που ήταν κυρίως ασυμπτωματικοί και θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον κορονοϊό".

Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ