Follow us

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11 Μαΐου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 19-23 μοίρα στα ζώδια αυτά. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

friends iStock

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, φέρνει νέα ξεκινήματα. Ο ρομαντισμός, η φιλανθρωπία, η ευαισθησία, ο αισθησιασμός είναι τονισμένα. Έχουμε την επιθυμία να ζήσουμε τις απλές χαρές της ζωής, να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις. Παρέχουμε συναισθηματική και υλική στήριξη. Αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα χρήματα και τα αποκτήματά μας. Δίνουμε αξία στον εαυτό μας και οι άλλοι δίνουν αξία σε μας. Υπάρχει χαρά και ικανοποίηση στις προσωπικές μας υποθέσεις, γίνονται αλλαγές για το καλό μας.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 19-23 μοίρα στα ζώδια αυτά. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς οικονομικά. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία, μια οικονομική σου υπόθεση να έχει καλό τέλος ή μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σου ή μπορεί να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές. Νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Κάποια πρόσωπα αποδέχονται τις αξίες σου. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη. Βάζεις νέους οικονομικούς στόχους και ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι θετική για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Ένας νέος ελπιδοφόρος κύκλος ξεκινάει που σου δίνει δύναμη, χαρά, αισιοδοξία, ικανοποίηση. Γοητεύεις, εντυπωσιάζεις, κάνεις νέα όνειρα. Τολμάς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, βάζεις νέους στόχους για να αισθανθείς μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Κάνεις πολλά πράγματα και ξεχωρίζεις. Ένας νέος έρωτας ή μια νέα συνεργασία μπορεί τώρα να ξεκινήσουν. Ανοίγονται οι πόρτες της επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη στον Ταύρο, σκέφτεσαι το παρελθόν, είσαι σε φάση περισυλλογής και σκέψης, αναδιοργανώνεσαι. Θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, θέλεις να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον. Θέλεις να απομακρυνθείς από τον κόσμο για να σκεφτείς σοβαρά τις επιθυμίες και τα θέλω σου. Νιώθεις γαλήνη και ηρεμία στο σπίτι σου. Χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι. Κάνεις τον απολογισμό σου και απομακρύνεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει νέες γνωριμίες, νέα σχέδια και στόχους, προτάσεις και προσκλήσεις. Καταλαβαίνεις πως έχεις φίλους που σε νοιάζονται και σε εκτιμούν. Νιώθεις στήριξη και κάνεις νέα όνειρα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες σου.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. Κάνεις νέα πλάνα και πραγματοποιείς τα σχέδιά σου. Δέχεσαι επαγγελματικές προτάσεις και ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή. Εκτιμούν την αξία σου, προβάλλεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Ανώτερα πρόσωπα και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να προοδεύσεις στην υπάρχουσα μέσα από σκληρή δουλειά. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται και ανεβαίνεις τη σκάλα της επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σου χαρίζει αισιοδοξία και χαρά. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική, θέλεις να αναπτυχθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να εξελιχτείς. Έχεις ιδέες, θέλεις να μάθεις νέα πράγματα για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Ταξίδια, σπουδές, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, νομικά θέματα ευνοούνται. Η φιλοσοφία σου αλλάζει. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα από μακριά, από άλλους πολιτισμούς και να ανανεωθείς. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μακριά από την πόλη σου είναι πιθανές.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου. θετικές είναι οι εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους. Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Θέλεις να νιώσεις μεγαλύτερη οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι πιο αισιόδοξη, αποβάλλεις αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί. Βλέπεις μέσα σου μια μεταμορφωτική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα και να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα αντέξουν στο χρόνο. Όλες οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται. Διορθώνεις τα λάθη σου και απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν σε εκτιμούν και δεν μπορούν να σου παρέχουν συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις την αδερφή ψυχή και να κάνεις νέα όνειρα. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να ξεκινήσουν τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και να πιεστείς. Θα κουραστείς αλλά θα καταφέρεις να πετύχεις τη σταθερότητα που είναι σημαντική για σένα. Είσαι πιο παραγωγική και αποδοτική στην εργασία σου και βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου και βοηθάς συναδέλφους που σε έχουν ανάγκη. Μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου και να ανανεωθείς ή μπορεί να αποκτήσεις πιο υγιείς συνήθειες. Βάζεις σε τάξη την καθημερινή σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ευνοική για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Λάμπεις, γοητεύεις, ο αισθησιασμός είναι στα ύψη. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, διασκεδάζεις και κάνεις μια νέα αρχή, επιβεβαιώνεσαι. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία με καλές προοπτικές και να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Συναισθηματικά και υλικά ευνοείσαι. Είσαι χαρούμενη, δημιουργική, φλερτάρεις και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Έρχεσαι πιο κοντά με οικεία πρόσωπα και μπορεί να πετύχεις υλική και οικονομική σταθερότητα. Ανανεώνεις το χώρο σου, αλλάζεις διακόσμηση ή μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Αισθάνεσαι ζεστασιά και οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου. Ευχάριστα νέα θα έχεις σχετικά με ακίνητη περιουσία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ευνοική για επικοινωνία και μετακινήσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, διασκεδάζεις ανέμελα. Κάνεις νέες συμφωνίες, πετυχαίνεις καλύτερους όρους σε προσωπικές υποθέσεις. Είσαι πολύ ομιλητική και υποχωρητική στις απόψεις σου. Ασχολείσαι με χαλαρά και ευχάριστα πράγματα που σε τονώνουν και σε αναζωογονούν. Σκέφτεσαι χαρούμενα και αισιόδοξα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ