Follow us

Απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία

Η νέα OLED Gallery θολώνει τα όρια ανάμεσα στην τεχνολογία και την τέχνη. Μια τηλεόραση που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο όπως ένα έργο τέχνης. Χάρη στη βάση Gallery Stand είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση.

MissBloom TEAM
casaviva

Όταν ένα έργο τεχνολογίας γίνεται έργο τέχνης. Η τηλεόραση OLED Gallery Design της LG έχει απίστευτα λεπτό προφίλ, τόσο που καταργεί όχι μόνο όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα για την τηλεόραση, αλλά και τα ίδια τα όρια ανάμεσα στην τεχνολογία και την τέχνη. Μοιάζει έργο τέχνης η ίδια και έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου του design. Σαφώς μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, αλλά όχι μόνο.

Εξάλλου, πλέον δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε τις επιλογές μας. Το Gallery stand της LG μας δίνει την "καλλιτεχνική δυνατότητα" να τοποθετήσουμε την τηλεόραση Gallery Design όπου θέλουμε μέσα στο χώρο. Έχουμε πραγματικά αμέτρητες free standing δυνατότητες τοποθέτησης σύμφωνα με την διαρρύθμιση και τη χρήση του χώρου. Πλέον μπορούμε πραγματικά να διαμορφώσουμε το χώρο μας σαν γκαλερί. Μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερα τα ανοίγματα του σπιτιού, να τοποθετήσουμε την τηλεόραση σύμφωνα με τον τρόπο που κινούμαστε και ζούμε το σπίτι μας, σύμφωνα με τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο σε εμάς.

Δες περισσότερα στο CasaViva.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ