Follow us

Nobilis | Το νέο hot dining spot του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφθείς

Ο νέος γαστρονομικός προορισμός της πόλης ανοίγει τις πόρτες του στις 17 Μαΐου

Nobilis - say hotel

Ονειρεύεσαι πρωινό σε ένα σκηνικό λουσμένο από φως, brunch σε έναν κατάφυτο χώρο και cocktails στο δροσερό αεράκι με πανοραμική θέα τα βόρεια προάστια; Η νέα προσθήκη στον χώρο του dining, που υπόσχεται να σου χαρίσει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα επηρεασμένα από την ελληνική και μεσογειακή φιλοσοφία, ανοίγει τις πόρτες του στις 17 Μαΐου και ακούει στο όνομα Nobilis.

Nobilis | Το νέο hot dining spot του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφθείς

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το νέο all-day dining concept εστιατόριο, που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Κεφαλάρι και πιο συγκεκριμένα στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο SAY, προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια ενός fine dining spot σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά της ελληνικής φιλοξενίας.

5 λόγοι που πρέπει να το επισκεφθείς

The concept

Κατέχοντας το know-how στον τομέα της εστίασης, το Nobilis σου δίνει αρκετές επιλογές με τη λογική του all-day dining. Είτε λοιπόν έχεις όρεξη να πιεις τον καφέ σου και να γευτείς ένα ελαφρύ lunch, είτε σκοπεύεις να δοκιμάσεις τα εκλεκτά πιάτα του προσεκτικά επιλεγμένου gourmet menu ή η βραδιά είναι αφιερώμενη σε δροσερά και γεμάτα εκπλήξεις cocktails, το Nobilis είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά την εμπειρία του "going-out".

Nobilis - say hotel

Το μενού είναι γυναικεία υπόθεση

Στο τιμόνι του γαστρονομικού ταξιδιού βρίσκεται η διακεκριμένη και βραβευμένη chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη, έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μεσογειακό μενού που περιλαμβάνει από φρέσκιες σαλάτες και premium καφέδες μέχρι χειροποίητες πίτες και organic herbal tea, παντρεύοντας ευρηματικά την ελληνική παράδοση με τις gourmet κουζίνες του κόσμου.

3 χώροι με αξεπέραστη αισθητική

Η ημέρα σου μπορεί να ξεκινήσει στο Nobilis από τις 7 το πρωί, απολαμβάνοντας νοστιμιές από το farm-to-table breakfast buffet, συνεχίζοντας με το à la carte lunch menu. Οι τρεις χώροι, στους οποίους μπορείς να περάσεις το γαστρονομικό ταξίδι, μαγνητίζουν κάθε επισκέπτη με τον διαχρονικό κοσμοπολίτικο αέρα τους όσο και με τις απαράμιλλες γευστικές τους προτάσεις.

Nobilis - say hotel

Πέρα από τον κύριο χώρο του εστιατορίου που λούζεται στο φως λόγω της προνομιακής του θέσης με τις αποσπώμενες γυάλινες τζαμαρίες που προσαρμόζονται ανάλογα τον καιρό, το elegant Garden Brasserie είναι μία εξίσου μοναδική επιλογή για light lunch και ιδιαίτερες γεύσεις. Το καταπράσινο εσωτερικό αίθριο στον ιδιωτικό κήπο χαρίζει vibes παριζιάνικης brasserie και αέρα ηρεμίας και βρίσκεται στο ισόγειο του SAY Hotel. Όσο για το βραδινό cocktail, το ROOF TOP BAR στον τελευταίο όροφο του SAY HOTEL με την ασυναγώνιστη πανοραμική θέα γίνεται το go-to summer spot της νυχτερινής ζωής. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιού, premium ποτά και μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών κρύων πιάτων βρίσκονται στις αμέτρητες επιλογές του κάθε επισκέπτη. Ειδικά μετά τη δουλειά, ένα χαλαρό ποτό στην καρδιά της πόλης είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Nobilis - say hotel

Inclusivity

Και αν πιστεύεις πως το μενού δεν μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σου, μάθε πως στο μενού περιλαμβάνονται gluten-free πιάτια, vegeterian γεύσεις, ακόμα και vegan επιλογές, ώστε να μην αποκλείεται κανείς από την πολυτελή εμπειρία του all-day dining του Nobilis.

Nobilis - say hotel

A true feeling of Nobility!

Απόλαυσε τη γαστρονομική εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις στο πιο hot dining spot του φετινού καλοκαιριού, που σύντομα ανοίγει τις πόρτες του και σε προσκαλεί να περάσεις μία αξέχαστη ημέρα στην πόλη στον πιο elegant χώρο με εκλεκτό φαγητό και προσεγμένες επιλογές για τους πιο προπονημένους ουρανίσκους.

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηλιγιάννη, Κηφισιά 14562 | Say Hotel

Website: www.nobilis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ