Follow us

Η μητέρα της σκότωσε τον αλκοολικό, κακοποιητικό πατέρα της: Η τραγική ιστορία της Charlize Theron

"Έμπαινε στο σπίτι μεθυσμένος με όπλο και δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει".

MissBloom TEAM
Charlize Theron

Ηεντυπωσιακή κινηματογραφική διαδρομή της Σαρλίζ Θερόν, βραβευμένης με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ανάμεσα στις διακρίσεις της, δεν μαρτυρά το εφιαλτικό παρελθόν της ηθοποιού που κατάφερε όχι απλώς να ξεπεράσει τα παιδικά της τραύματα αλλά και να κάνει σπουδαία καριέρα στο Χόλιγουντ.

Γεννημένη το 1975 στη Νότια Αφρική, ως παιδί πάθαινε συχνά ίκτερο και έπαιρνε συστηματικά αντιβιώσεις, με αποτέλεσμα όλα τα νεογιλά δόντια της να σαπίσουν (κάποια αφαιρέθηκαν χειρουργικά) και να μην ξαναφυτρώσουν πριν από την ηλικία των 10-11 ετών. Με αυτή την ιδιαιτερότητα, η σχολική ζωή της ήταν "σκληρή", όπως θυμήθηκε πολλά χρόνια αργότερα η ίδια. Ένιωθε στο περιθώριο και συχνά βίωνε τη μοναξιά.

Όμως η χειρότερη εμπειρία των παιδικών χρόνων ήταν, αναμφίβολα, αυτή του αλκοολικού, κακοποιητικού πατέρα της, Τσαρλς Θερόν. "Ήταν τόσο μεθυσμένος, που έμπαινε στο σπίτι με όπλο και δεν μπορούσε να περπατήσει" έχει πει η 45χρονη σήμερα ηθοποιός. Το αποκορύφωμα ήταν το βράδυ της 21ης Ιουνίου, του 1991, όταν εκείνος επέστρεψε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί ό,τι έβρισκε μπροστά του. Η Σαρλίζ μαζί με τη μητέρα της, Γκέρντα, κρύφτηκαν στο παιδικό δωμάτιο, αλλά ο πατέρας της άρχισε να πυροβολεί την πόρτα, ευτυχώς αστοχώντας. Τότε, η Γκέρντα πήρε το δικό της όπλο και ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Δεν καταδικάστηκε, γιατί θεωρήθηκε πράξη αυτοάμυνας.

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ