Follow us

Γλυκά Νερά | Η φωτογραφία με τον αστυνομικό και το μωρό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μία τρυφερή εικόνα που συγκίνησε εκατομμύρια κόσμου

Αστυνόμος-Γλυκά νερά

Αποτροπιασμό συνεχίζει να προκαλεί το περιστατικό στα Γλυκά Νερά, με θύμα μία 20χρονη μητέρα, καθώς όσο οι ώρες περνούν, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν όλο και περισσότερο. Το νήμα της ζωής κόπηκε άδικα για τη νεαρή Καρολίνα, η οποία είδε τρεις άντρες να μπαίνουν στο σπίτι της και να απειλούν την ίδια, το σύζυγο και το 11 μηνών μωρό τους με όπλο.

Οι κραυγές απόγνωσης και οι ικεσίες του ζευγαριού δεν ήταν φαίνεται αρκετές, με αποτέλεσμα να "πάρουν" τη ζωή της κοπέλας, προκαλώντας της ασφυξία.

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για τρεις σεσημασμένους κακοποιούς, ενώ τραγική φιγούρα η κορούλα του ζευγαριού, η οποία θα μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα της.

Μέσα στην απόγνωση και την απελπισία με την οποία όλοι μας παρακολουθούμε τις εξελίξεις, έρχεται σήμερα μία εικόνα για να μας θυμίσει ότι η αγάπη και η τρυφερότητα προς τον συνάνθρωπο εξακολουθούν να υπάρχουν. Η στιγμή που ο ένας αστυνομικός παίρνει τρυφερά την μικρούλα στην αγκαλιά του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αμέτρητα σχόλια και συγκίνηση. Με πατρική στοργή, ο αστυνομικός προστατεύει το παιδί, που τόσο νωρίς ήρθε αντιμέτωπο με την κακία και την ανεξέλεγκτη βία των ανθρώπων.

Γλυκά Νερά | Η φωτογραφία με τον αστυνομικό και το μωρό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Υπηρετώντας έναν κλάδο ο οποίος, ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχει αμφισβητηθεί και κατακριθεί όσο λίγοι, ο Χρήστος αποδεικνύει ότι η αγάπη και το μεγαλείο ψυχής δεν είναι θέμα επαγγελμάτος αλλά ανθρώπου.

Πηγή: Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ