Follow us

Τα Φιλαράκια | Η Malala Yousafzai θα εμφανιστεί στο reunion της σειράς

Η ακτιβίστρια Malala Yousafzai είναι μία από τους guest stars που θα συμμετέχουν στο reunion.

Φιλαράκι IMDB

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν με ένα reunion που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου όπως ανακοίνωσαν πρόσφατα οι πρωταγωνιστές της σειράς μέσα από τα social media τους δημοσιεύοντας και το πρώτο teaser.

Στο reunion εκτός από τη διάσημη παρέα με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα εμφανιστούν και κάποιοι celebrity guests, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και η πακιστανή ακτιβίστρια Malala Yousafzai.

Στη συζήτηση που θα γίνει θα συμμετέχουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Tom Selleck που είχε υποδυθεί τον Richard, η Maggie Wheeler που υποδυόταν την Janice και ο James Michael Tyler που υποδυόταν τον Gunther. Εκτός όμως από τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας, στο ρεθνιον θα συμμετέχουν και η Lady Gaga, η Mindy Kaling, o Justin Bieber και η Malala Yousafzai, η οποία δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα εμφανιστεί με διαδικτυακή σύνδεση.

Loading...

Η 23χρονη είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι της άρεσε να βλέπει κωμικές σειρές μετά από μια κουραστική μέρα, λέγοντας στο People ότι "αυτά είναι τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο για ένα δευτερόλεπτο. Σε βοηθούν να δραπετεύσεις από όλα τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί έξω”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: IMDB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ