Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος | "Φέτος θα έχουμε μια άδεια θέση στο τραπέζι μας"

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σε πρόσφατη ομιλία του αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του.

πρίγκιπας Κάρολος Splash News/Ideal Image

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τη δυσάρεστη ανακοίνωση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου, με τη βασιλική οικογένεια να βυθίζεται στο πένθος. Η απώλεια του δούκα του Εδιμβούργου φαίνεται πως επηρέασε ιδιαίτερα τον γιο του, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος μάλιστα κατά τη διάρκεια της κηδείας ήταν συντετριμμένος.

Σε πρόσφατη ομιλία του, ο δούκας της Κορνουάλης, αναφέρθηκε στην απουσία του "αρχηγού" της βασιλικής οικογένειας, προς τιμήν της γιορτής που σημαίνει το τέλος της περιόδου του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον οργανισμό Naz Legacy Foundation στο Twitter, ο οποίος στηρίζει ενεργά την εκπαίδευση των παιδιών που προέρχονται από κοινότητες μειονότητας και μειονεκτικά backgrounds, έστειλε ένα μήνυμα σε εκείνους που δυστυχώς φέτος θρηνούν και που λόγω της πανδημίας δεν θα μπορούν να γιορτάσουν όπως άλλες χρονιές.

"Αυτή τη χρονιά τόσες οικογένειες, όπως και στη δική μου, θα έχουν μία άδεια θέση στο τραπέζι τους και οι φίλοι δεν θα μπορούν να μοιραστούν μαζί εκείνη τη γιορτινή αγκαλιά μετά την προσευχή", δήλωσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο μήνυμά του. Συνέχισε πως η φετινή χρονιά ήταν αρκετά απαιτητική για όλους και πιο συγκεκριμένα στις κοινότητες των μουσουλμάνων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Κάρολος αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Καμίλα, η οποία έστειλε και εκείνη τις ευχές της και τις σκέψεις της προς εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Χθες, ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνόδευσε μαζί με τη δούκισσα της Κορνουάλης, τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην έναρξη της συνόδου του Κοινοβουλίου, την πρώτη επίσημη εκδήλωση που έλαβε χώρα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ