Follow us

La Casa De Papel | H ανάρτηση στο Instagram για το τέλος των γυρισμάτων

"Ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία τελείωσε σαν οικογένεια".

La casa de papel Netflix

Με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσαν οι συντελεστές της δημοφιλής σειράς ‘La Casa Del Papel’ το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν.

"Ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία τελείωσε σαν οικογένεια. Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν τελείωσαν. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές, έγιναν μέρος της ''Αντίστασης'', ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τέλος της ιστορίας" ανέφερε στο Instagram ο επίσημος λογαριασμός του ισπανικού αστυνομικού θρίλερ.

Loading...

Στη φωτογραφία φαίνονται οι πρωταγωνιστές της ισπανικής σειράς του Netflix να χαμογελούν ενώ βρίσκονται στο διάσημο σετ της σειράς.

Πρόσφατα ο Alvaro Morte, ο Ισπανός ηθοποιός που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο ενσαρκώνοντας τον "Professor”, τον ιθύνοντα νου πίσω από την τέλεια οργανωμένη ληστεία, στο La Casa de Papel, είχε αποχαιρετήσει συγκινημένος τον χαρακτήρα του.

"Φεύγω από το σετ του La Casa de Papel για τελευταία φορά”, έγραψε. Οι λέξεις είναι περιττές. Είναι ευγνώμων για τόσο πολλά, για όλα. Για τους θαυμαστές (πρώτα απ' όλα, φυσικά), για όλη την ομάδα της παραγωγής, για το Netflix. Και για σένα, αγαπημένε μου Professor. Θα μου λείψει να περνάω τόσο καλά μαζί σου. Σε ευχαριστώ”, είχε γράψει.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ