Follow us

"Έναν χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα" | Το μήνυμα της Ιωάννας

Το μήνυμα της 34χρονης, έναν χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι, και η μαρτυρία της γιατρού της, η οποία σχολίασε ότι "θα φέρει πάντα τα σημάδια στο σώμα της".

MissBloom TEAM
Joanna Παλιοσπύρου

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας και ενώ η φερόμενη ως δράστης βρίσκεται ήδη στη φυλακή, το νεαρό θύμα συνεχίζει να αγωνίζεται να ξανακερδίσει τη ζωή της, αν και ποτέ δεν θα είναι όπως πριν. Όπως δήλωσε η Ιωάννα σε νέο μήνυμά της: "Έναν χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς".

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της γιατρού της, της Μαρίας Καλοφώνου, διευθύντριας Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο: "Όσο και να βοηθάμε εμείς, αυτό που ζει δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Έχει μπροστά της χειρουργεία. Υπάρχουν συμπληρωματικά πράγματα τα οποία πρέπει να γίνουν. Όταν είναι τόσο εκτεταμένες οι βλάβες, περνά πολύ χρόνο στον οργανισμό για να τις επουλώσει".

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ