Follow us

Το ταξίδι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

MissBloom TEAM
Kate Middleton & Prince William Splash News/Ideal Image

Το επόμενο ταξίδι για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον είναι στη Σκωτία. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα περάσει μια εβδομάδα στη χώρα ως Ύπατος Αρμοστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα ενημερωθεί για τον ρόλο της Εκκλησίας στις τοπικές κοινότητες. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φτάσει στις 24 Μαΐου και θα επισκεφθούν μαζί το Εδιμβούργο και το Φάιφ.

Επίσης θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στα νησιά Ορκάδες, ένα σύμπλεγμα 70 νησιών. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα συναντηθούν με εργαζόμενους, υγειονομικούς, εθελοντές και στρατιωτικούς.

Ο δούκας θα προσκαλέσει μερικούς εργαζόμενους να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας μαζί του σε μπαρ, ενώ αυτός και η Κέιτ θα φιλοξενήσουν εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Σκωτίας σε έναν drive-in cinema όπου θα παρακολουθήσουν την τελευταία ταινία της Disney, Κρουέλλα (Cruella). Η επίσκεψη ακόμα περιλαμβάνει την ενημέρωση καινοτόμων έργων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των COP26 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Γλασκώβη. Θα επισκεφθούν το δημόσιο Πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους -όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά- στην πόλη Σαιντ Άντριους. Είναι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας και το τρίτο αρχαιότερο της Μεγάλης Βρετανίας. Θα συνομιλήσουν με τους φοιτητές για το πώς αντιμετώπισαν την δύσκολη χρονιά του κορονοϊού.

Εκπρόσωπος του Kensington Palace δήλωσε: "Τόσο αυτός όσο και η δούκισσα ανυπομονούν να φθάσουν στη Σκωτία, και να συναντηθούν με ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων για θέματα που τους ενδιαφέρουν, τους απασχολούν και τις εμπειρίες τους από την επιδημία". Ο πρίγκιπας θα αναχωρήσει στις 27 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ