Follow us

Έξι καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για το πρότζεκτ του Salvatore Ferragamo, Tuscan Wildflowers

Salvatore Feragamo Instagram

Ο πολυτελής οίκος μόδας Salvatore Ferragamo παρουσίασε το νέο του πολυμεσικό project Tuscan Wildflowers, το οποίο συνδυάζει διαφορετικές προοπτικές ενός τόπου - της Τοσκάνης, όπως την βλέπουν τα μάτια ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Για το πρότζεκτ – καμπάνια για την προώθηση της κολεξιόν Pre-Fall 2021 ο Ferragamo συνεργάστηκε με έξι εικαστικούς δημιουργούς, τον Γάλλο ζωγράφο και σχεδιαστή Λούκα Μπουφόρ, τον Ισπανό γλύπτη Ντιέγκο Γκαμπέζας, τη Βραζιλιάνα εικονογράφο και ζωγράφο Μαρίνα Πάπι, τη ζωγράφο από τη Νότια Κορέα, Μπορί Χορ, την ομάδα του Italian Art που ειδικεύεται εγκαταστάσεις φωτός και την Αμερικανίδα εικονογράφο Μπιζού Κάρμαν.

Loading...

Η συλλογή Ferragamo υμνεί τα αγριολούλουδα της Τοσκάνης με floral σχέδια σε ενδύματα και αξεσουάρ. Παπαρούνες, μαργαρίτες, ηλίανθοι σε έντονα χρώματα ανθίζουν στα νέα σχέδια της Tuscan Wildflowers για να ερμηνευθούν από δημιουργούς διαφόρων εθνικοτήτων σε ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο φτιαγμένο από αποκλειστικές εικόνες, κολάζ, φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια, αναφέρεται στον ιστότοπο του οίκου, όπου παρουσιάζονται το πρότζεκτ και η κολεξιόν.

Η συναρπαστική μαγεία της υπαίθρου της Τοσκάνης φανερώνεται σε διάφορα μέρη και πολιτισμούς εμπλουτίζοντας το συνεχή διάλογο του Ferragamo με τον κόσμο της τέχνης, σημειώνεται.

Η άνοιξη είναι ακριβώς η στιγμή του έτους που συμβολίζει την αναγέννηση, ενσταλάζει νέα ελπίδα και ενέργεια και φέρνει μαζί του μια ασταμάτητη επιθυμία για απόδραση. Το ταξίδι είναι πάντα μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ο φακός μέσω του οποίου γνωρίζουμε τον κόσμο, το όνειρο που πραγματοποιείται, αναφέρεται.

Τα έργα των καλλιτεχνών συγκεντρώνονται σε ένα ταξιδιωτικό φυλλάδιο που προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο του οίκου. Μέσα από τις δημιουργίες τους εξυμνούν τα σχέδια του οίκου και καταθέτουν την προσωπική τους άποψη για τα ταξίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ