Follow us

Τι συνέβη όταν ένας τραγουδοποιός και μια σχολή νοηματικής γύρισαν βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Αύρα"

Αφού ο Ηλίας Μακρίδης διασκεύασε το κομμάτι σε λάτιν, είδε στον ύπνο του μια κοπέλα να το ερμηνεύει στη νοηματική. Με τον "Κρατύλο" έκανε το όνειρο πραγματικότητα.

MissBloom TEAM
Ηλίας Μακρίδης

Δύο άνθρωποι εργάζονται στο γραφείο αλλά, ακολουθώντας τη μουσική του τραγουδιού "Αύρα", βρίσκονται σχεδόν ως διά μαγείας σε μια μεγάλη βεράντα, να το χορεύουν παρέα με ένα ενθουσιώδες πλήθος που εμπλουτίζει τις κινήσεις του με την ερμηνεία του πολυαγαπημένου κομματιού του Δημήτρη Παναγόπουλου στη νοηματική γλώσσα.

Το νέο βίντεο κλιπ του Ηλία Μακρίδη, από το οποίο προέρχονται οι παραπάνω εικόνες, μοιάζει αφάνταστα λυτρωτικό μετά από ατελείωτους μήνες πανδημίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Αλλά η δύναμή του επεκτείνεται και στο μήνυμα που περνάει αβίαστα: ότι ακόμα και αν δεν μπορούμε να ακούσουμε τη μουσική, μπορούμε να τη νιώσουμε. Ο συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός, που πιστεύει ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε κάθε μορφή καλλιτεχνικής δημιουργίας και χαρά της ζωής, διασκεύασε την "Αύρα" σε λάτιν ρυθμό και κατόπιν, μαζί με τη σχολή Κρατύλος, τη μετέφρασε στη νοηματική. Μιλήσαμε μαζί τους με αφορμή αυτή την εμπνευστική και πρωτότυπη συνεργασία.

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ