Follow us

"Στα 14 της είπε στους γονείς της ότι είναι κορίτσι" | Η τραγική ιστορία της Δήμητρας από τη Λέσβο

Για κάποιους είναι ένας 60χρονος άντρας με φορέματα. Για άλλους, μια βασανισμένη γυναίκα εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα. Τα ίχνη της αγνοούνται από τις αρχές Απριλίου.

Δήμητρα από τη Λέσβο

ια γνώριμη για κάποιους φυσιογνωμία εμφανίζεται σε Silver Alert που ανέβασε η "Γραμμή Ζωής": Η Δήμητρα από το χωριό Συκαμνιά της Λέσβου, που γεννήθηκε με το όνομα Δημήτρης Καλογιάννης αλλά ένιωθε κορίτσι από την εφηβεία, εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν. Τα ίχνη της αγνοούνται ήδη από τις αρχές Απριλίου, αλλά η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους της στις 26 Μαΐου, ενεργοποιώντας τον Κοινωνικό Συναγερμό για την ανεύρεσή της. Μας καλεί, εάν γνωρίζουμε οτιδήποτε, να επικοινωνήσουμε όλο το 24ωρο στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η ιστορία της Δήμητρας έγινε διεθνώς γνωστή όταν, το 2015, μια Καναδή, η Ρόρι Ορόρα Ρίτσαρντς, που είχε επισκεφτεί τη Λέσβο για να βοηθήσει τους πρόσφυγες, μίλησε μαζί της, με τη συνοδεία του Σουηδού Τόρμπιορν Στένμπεργκ, και τη φωτογράφισαν. Το αποτέλεσμα ήταν ένα βίντεο με μια σειρά από φωτογραφίες της και μια σύντομη ιστορία ζωής της.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ