Follow us

Λοιμωξιολόγοι | Ανοίγουν με μάσκες τα γυμναστήρια στις 31 Μαΐου - Δεξιώσεις γάμου χωρίς μουσική

Τι αποφάσισε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων - Πώς θα λειτουργήσουν γυμναστήρια και χώροι δεξιώσεων

MissBloom TEAM
drinking water iStock

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Οι εδικοί αποφάσισαν το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 31 Μαίου με τη χρήση διπλής μάσκας, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα και κλειστά τα αποδυτήρια και τον κλιματισμό.

Ειδικότερα, θα επιτρέπεται ένας αθλούμενος ανά 10 τ.μ. ενώ επίσης οι υπάλληλοι των γυμναστηρίων θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε ένα self test ανά εβδομάδα.

Όσον αφορά στους χώρους δεξιώσεων, οι λοιμωξιολόγοι αποφάνθηκαν ότι πρέπει να λειτουργήσουν όπως και οι χώροι εστίασης στη χώρα μας, δηλαδή η αναλογία πελατών ανά τετραγωνικά μέτρα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά χωρίς μουσική. Σημειώνεται πως έως τώρα το ανώτατο όριο ατόμων που επιτρεπόταν στον χώρο των δεξιώσεων ήταν τα 100.

Παράλληλα, η επιτροπή των ειδικών αποφάσισε να αυξηθεί η χωρητικότητα με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. χωρίς ανώτερο όριο στο Λιανεμπόριο ενώ από τις 15 Ιουνίου καταργείται επίσης το 50% στις λαϊκές αγορές. Αναφορικά με τις εκκλησίες θα μπορεί πλέον να προσέρχεται ένας πιστός ανά 15 τ.μ.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ