Follow us

Τάσος Μπερδέσης | Ποιος ήταν ο γνωστός πυγμάχος που δολοφόνησαν στη Βάρη - Η σχέση με Ελληνίδα Σταρ Ελλάς και η νίκη σε ριάλιτι

Ο νικητής του Survival Secret άφησε την τελευταία του πνοή στη Βάρη.

Τάσος Μπερδέσης NDP Photo Agency

Η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, του γνωστού πυγμάχου συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφού ο νικητής του Survival ήταν εκείνος που δολοφονήθηκε νωρίς το πρωί στη Βάρη, τη στιγμή που βρισκόταν στον δρόμο με κατεύθυνση τον πυγμαχικό σύλλογο της περιοχής.

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ Άγγελου Λάτσιου και Γαίας Μερκούρη;

Ο Μπερδέσης ασχολούνταν χρόνια με την πυγμαχία από μικρή ηλικία, όπου ανακάλυψε το πάθος του για το άθλημα. Γεννημένος στην Πάτρα το 1982, έφτασε σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα, κατακτώντας μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πυγμάχους της χώρας,.

Loading...

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survival Secret, την ψυχαγωγική εκπομπή που προβλήθηκε στο κανάλι Epsilon το 2017, από το οποίο βγήκε και νικητής, όμως και από την πολυσυζητημένη σχέση του με την πρώην σταρ Ελλάς του 2008, Διονυσία Κουκίου, που ήταν μαζί της για 3 χρόνια μέχρι το 2017.

Τάσος Μπερδέσης | Ποιος ήταν ο γνωστός πυγμάχος που δολοφόνησαν στη Βάρη - Η σχέση με Ελληνίδα Σταρ Ελλάς και η νίκη σε ριάλιτι
O Τάσος Μπερδέσης με τη Διονυσία Κουκίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ