Follow us

Η Kate Winslet έχει τον τέλειο σύζυγο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 στη Νέα Υόρκη, με τον Leonardo DiCaprio να έχει αναλάβει να την παραδώσει στο γαμπρό.

Kate Winslet Splash News/Ideal Image

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της Έντουαρντ Αμπέλ Σμιθ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στους "New York Times". Τον χαρακτήρισε "άνθρωπο με μεγάλη δύναμη, ερωτικό και μπαμπά στο σπίτι".

Συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2011, όταν εκείνη έσωσε τη μητέρα του, Ιβ, από το φλεγόμενη κατοικία της. Παντρεύτηκαν το 2012 σε μία σεμνή τελετή στην Νέα Υόρκη, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχει αναλάβει να την παραδώσει στο γαμπρό. Έχουν ένα γιό τον Μπέαρ Μπέιζ Γουίνσλετ.

"Μας φροντίζει, ειδικά εμένα" είπε η ηθοποιός. "Όταν τον ρώτησα, "τι θα μπορούσες να κάνεις για μένα;”, "Οτιδήποτε”, μου απάντησε". Και πρόσθεσε: "Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ζωής! Είμαι τόσo, τόσο τυχερή. Για έναν άνδρα που είναι δυσλεκτικός, όπως είναι, είναι υπέροχο να κάνουμε πρόβα στα λόγια. Είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να διαβάζει δυνατά, αλλά το κάνει."

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο Άμπελ Σμιθ "δεν το είχε φανταστεί ότι θα γνώριζε και θα παντρευόταν μια διάσημη αλλά το χειρίζεται σωστά. Και για κάποιον που το όνομά του είναι " Ροκεντρόλ (Rocknroll)”, εστιάζει πολύ στην ηρεμία".

"Είναι χορτοφάγος, κάνει γιόγκα, και κολυμπά σε κρύο νερό", είπε στους New York Times .

Η σταρ έχει επίσης μία κόρη, τη Μία, από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον και τον Μπέαρ Μπλέιζ Γουίνσλετ από τον δεύτερο γάμο της. Επίσης μοιράστηκε στο Jimmy Kimmel Live! ότι ο γιος της Μπέαρ της αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ