Follow us

Η Coffee Berry μας συστήνει τη νέα limited edition σειρά Βιολογικού καφέ της

Που μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε στα καταστήματά της.

Organic Finca Villa Colombia

Με δύο νέα προϊόντα Βιολογικού καφέ εμπλουτίζει το ήδη ξεχωριστό κωδικολόγιο της η εταιρία Coffee Berry, και μας προσκαλεί για μία ακόμη φορά να γίνουμε συνοδοιπόροι της, σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Η νέα σειρά που απευθύνεται τόσο σε όσους προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα όσο και σε εκείνους που απολαμβάνουν τον πλούσιο αρωματικό καφέ, αποτελείται από από δύο Single Origin ποικιλίες, 100% Αrabica, περιορισμένης παραγωγής από πιστοποιημένες φάρμες της Κολομβίας και του Μεξικό.

Η Coffee Berry μας συστήνει τη νέα limited edition σειρά Βιολογικού καφέ της

Ο Organic Finca Villa Colombia, από τη micro-φάρμα Finca Villa της Κολομβίας και ο Organic Decaffeine Mexico, επεξεργασμένος με τη μέθοδο CO2, βρίσκονται πλέον στα καταστήματα του δικτύου και μπορείτε να τους απολαύσετε στα ροφήματα καφέ σας ή σε συσκευασία 150g για το σπίτι σας.

Ο Finca Villa από την μακρινή Κολομβία είναι ένας βιολογικός καφές, o οποίος φύεται τοπογραφικά και γεωγραφικά σε μία από τις ιδανικότερες τοποθεσίες για καλλιέργεια καφέ. Ακολουθεί φυσική μέθοδο επεξεργασίας, με την αποξήρανση ολόκληρων των καρπών του φυτού, με αποτέλεσμα όλες οι γλυκές και ζουμερές γεύσεις να μεταφέρονται στον καφέ και να δημιουργούν ένα μοναδικό φρουτώδες φλυτζάνι με γλυκιά γεύση μελιού. Το γευστικό προφίλ του Finca Villa συμπληρώνουν οι νότες σοκολάτας γάλακτος και τροπικών φρούτων που τον κάνουν αναμφισβήτητα έναν ξεχωριστό καφέ που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Organic Decaffeine Mexico από την περιοχή Chiapas στα σύνορα με τη Γουατεμάλα, ήρθε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αποκαφενοποιημένου καφέ. Η πλούσια γεύση του και το άρωμα του προσφέρουν την ιδανική απόλαυση σε κάθε γουλιά. Η αποκαφενοποίηση του συγκεκριμένου καφέ έχει γίνει με την μέθοδο CΟ2 χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε διαδικασία με χημικά ή οποιαδήποτε άλλη ζύμωση. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα γευστικά του χαρακτηριστικά, προσφέροντας ένα ξεχωριστό φλυτζάνι για κάθε στιγμή της ημέρας σας!

Ανακαλύψτε τους στο κοντινότερο Coffee Berry για την καλύτερη στιγμή της ημέρας σας!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ