Follow us

Αποκαλυπτικός Καρανίκας | Το "σκάουτινγκ" στον Τσίπρα, ο Άδωνις και τα "επιστημονικά" ναρκωτικά

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Τι είπε για την "ανακάλυψη" του Τσίπρα και τα ναρκωτικά.

MissBloom TEAM
Καρανίκας - Σρόιτερ Alpha

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Καρανίκας μιλώντας στον ALPHA και στην εκπομπή Tik Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, με γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου, μίλησε για τις σχέσεις του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους "πειραματισμούς" του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη και την ξαφνική γνωριμία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Καρανίκας έγινε γνωστός αρχικά για τις αναρτήσεις θαυμασμού προς την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τους ομηρικούς καυγάδες του στο twitter. Ωστόσο, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ είπε ότι έκλεισε τον λογαριασμό του, διότι τα κοινωνικά μέσα "του έβγαζαν έναν εαυτό που έβριζε...".

Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν διάβαζε τα εναντίον του σχόλια στο twitter, που κάποια στιγμή είχαν γίνει...ποταμός, υποστηρίζοντας ότι τον ενημέρωναν για όλα αυτά, αλλά εκείνος περιοριζόταν να γελάει, μιας και, όπως είπε, δεν τον ενδιέφεραν οι σχολιασμοί για το πρόσωπό του.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ