Follow us

Το συγκινητικό μήνυμα της Taylor Swift με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας 2021

Ο Μήνας Υπερηφάνειας μόλις έφτασε.

MissBloom TEAM
taylor swift Splash News

Η Τέιλορ Σουίφτ κοινοποίησε ένα συγκινητικό μήνυμα στους θαυμαστές της για να τιμήσει την έναρξη του Μήνα Υπερηφάνειας (Pride Moth) 2021.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το μήνυμα σε ένδειξη υποστήριξης του GLAAD (Συμμαχία Ομοφυλόφιλων και Λεσβιών κατά της Δυσφήμισης) αμερικανικού μη κυβερνητικού οργανισμού με αποστολή την καταπολέμηση των διακρίσεων κατά της LGBTQ κοινότητας και της εκστρατείας "Summer of Equality" (Καλοκαίρι της Ισότητας), η οποία προτρέπει τους γερουσιαστές των ΗΠΑ να εγκρίνουν νόμο για την ισότητα.

"Θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ευχαριστήσω τους θαρραλέους ακτιβιστές, υποστηρικτές και συμμάχους για την αφοσίωσή τους στην καταπολέμηση των διακρίσεων και του μίσους" έγραψε η Τέιλορ Σουίφτ. "Και όπως πάντα, σήμερα στέλνω τον σεβασμό και την αγάπη μου σε όσους γενναία βιώνουν την αλήθεια τους, ακόμα και όταν ο κόσμος στον οποίο ζούμε, το κάνει τόσο δύσκολο" πρόσθεσε.

"Το ποιον αγαπάς και πώς προσδιορίζεσαι δεν πρέπει να σε θέτει σε κίνδυνο, να σε αφήνει ευάλωτο ή να σε κρατάει πίσω στη ζωή. Συμμετέχω με υπερηφάνεια στην εκστρατεία #summerofequality του GLAAD και ενώνω τη φωνή μου με εκείνη όσων υποστηρίζουν το νόμο περί ισότητας" σημείωσε.

Η Σάρα Κέιτ Έλις, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του GLAAD έστειλε στην Τέιλορ Σουίφτ ευχαριστήριο μήνυμα για την υποστήριξή της.

"Η έγκριση του νόμου για την ισότητα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την ασφάλεια και την πρόοδο κάθε Αμερικανού LGBTQ" έγραψε.

"Ευχαριστώ Τέιλορ που μας βοήθησες να ξεκινήσουμε την εκστρατεία #summerofequality για να παροτρύνουμε κάθε γερουσιαστή να ψηφίσει ναι" πρόσθεσε.

Πηγή : ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ