Follow us

Ασκήσεις ορθοσωμίας | Το δυναμικό σετ που στοχεύει στην ευθυγράμμιση του σώματος

Χάρη σε αυτές τις δύο παρεμφερείς ασκήσεις και τις αναπνοές που τις συνοδεύουν, πετυχαίνεις την ευθυγράμμιση του θώρακά με τη λεκάνη, σύμφωνα με την trainer.

gym iStock

Αποκατάσταση και σωματική αναγέννηση υπόσχεται η Lucy Fernandez, personal trainer στο Performance Lab στη Νέα Υόρκη, χάρη σε ένα σετ ασκήσεων oι οποίες στοχεύουν στην ευθυγράμμιση του σώματος.

Χάρη σε αυτές τις δύο παρεμφερείς ασκήσεις και τις αναπνοές που τις συνοδεύουν, πετυχαίνεις την ευθυγράμμιση του θώρακά με τη λεκάνη, σύμφωνα με την trainer. Πρόκειται για δύο ήπιες αλλά δυναμικές ασκήσεις, που, όταν γίνουν σωστά, θα σε βοηθήσουν σταδιακά να απαλλαγείς από τους πόνους στον αυχένα και στη μέση. Και με τις δύο θα ενεργοποιήσεις τη λεκάνη σου από διαφορετική θέση κάθε φορά – παίρνοντας τη "θέση της γάτας" την πρώτη φορά και έπειτα ανάσκελα–, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάς να εισπνέεις από τη μύτη και να εκπνέεις από το στόμα, αργά και σταθερά, για να αδειάσουν εντελώς οι πνεύμονες. Κάτι θαυματουργό, κατά τα λεγόμενα της Fernandez, η οποία, εκτός από αποτελέσματα, "υπόσχεται" και χαλάρωση.

Διάβασε τη συνέχεια στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ