Follow us

Εμβολιασμοί | Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τους 25-29 με τρία εμβόλια

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμών για τις ηλικίες 25-29 ετών.

MissBloom TEAM
vaccine young age iStock

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμών κατά του κορονοϊού για τις ηλικίες 25-29 ετών.

Μέχρι τώρα, οι ηλικίες αυτλες είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν μόνο με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Οι πολίτες αυτής της ηλικιακής ομάδας μπορούν από σήμερα, μπαίνοντας στο emvolio.gov.gr να κλείσουν το ραντεβού τους σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο με ένα από τα εμβόλια των Pfizer, Johnson & Johnson και Moderna.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε κατά τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, πως άνοιξαν από την Τετάρτη 420.300 καινούργια ραντεβού με τα εμβόλια της Pfizer, της Johnson & Johnson και της Moderna.

Πιο αναλυτικά, 240.000 ραντεβού για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, 96.300 για το εμβόλιο της Johnson & Johnson και 84.000 για το εμβόλιο της Moderna. Τα ραντεβού αυτά αφορούν τόσο την ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Ελλάδα.

Ουπουργός Υγείας σημείωσε επίσης, ότι στο τέλος του Ιουνίου "θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων συμπολιτών μας, ο οποίος θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των ιδιωτών ιατρών". Το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί είναι το μονοδοσικό εμβόλιο της J & J.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ