Follow us

Τα πρώτα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους: Απαλλαγή από τα self test τον Ιούλιο

Το πρώτο προνόμιο που θα δοθεί είναι το να μην κάνουν υποχρεωτικά self test οι πλήρως εμβολιασμένοι, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα.

MissBloom TEAM
Τα πρώτα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους: Απαλλαγή από τα self test τον Ιούλιο iStock

Η συζήτηση για τις επιπλέον ελευθερίες που θα έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα. Όμως το άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού, την επόμενη εβδομάδα όπως όλα δείχνουν, με όλα τα εμβόλια (εκτός της AstraZeneca που στη χώρα μας δεν έχει λάβει άδεια χορήγησης για τους κάτω των τριάντα ετών) για την ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών (υπενθυμίζεται πως σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τους 25-29 ετών) φέρνει πιο κοντά τις πρώτες ανακοινώσεις αναφορικά με τα "προνόμια" που θα δοθούν. Οι ανακοινώσεις φαίνεται πως είναι πλέον θέμα χρόνου.

Μια σειρά από προνόμια έχουν τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως το να επιτρέπεται η εστίαση και στους εσωτερικούς χώρους για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο προνόμιο που θα δοθεί είναι το να μην κάνουν υποχρεωτικά self test οι πλήρως εμβολιασμένοι, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα. Στη συνέχεια, προβλέπεται να δοθούν περισσότερες ελευθερίες για τη συμμετοχή σε θεάματα, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ