Follow us

Βιασμοί, βασανιστήρια, λιμοκτονία | Ο εφιάλτης που έζησε σε αίρεση η κόρη ηθοποιού της "Δυναστείας"

Η Ίντια Όξενμπεργκ, κόρη της Κάθριν Όξενμπεργκ, περιέγραψε τα επτά χρόνια που πέρασε ως σκλάβα του σεξ στην αίρεση Nxivm.

MissBloom TEAM
Ίντια Όξενμπεργκ

Αφού πέρασε επτά χρόνια στους κόλπους της αίρεσης Nxivm, η 29χρονη Ίντια Όξενμπεργκ, κόρη της ηθοποιού της "Δυναστείας" Κάθριν Όξενμπεργκ, τόλμησε να δραπετεύσει και σήμερα αφηγείται την εφιαλτική εμπειρία της, στη διάρκεια της οποίας βιάστηκε από τον αρχηγό της αίρεσης, Κιθ Ρανιέρ, και αναγκάστηκε να χαράξει στο δέρμα της τα αρχικά του.

Όπως περιγράφει, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την αίρεση το 2011, σε ηλικία 19 ετών, και αποφάσισε να γίνει μέλος της θεωρώντας ότι θα τη βοηθούσε "να μάθω την αυτοβοήθεια και την προσωπική ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα μάθαινα το αντίθετο" όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Good Morning America".

Ο Κιθ Ρανιέρ, που πλέον έχει συλληφθεί, χρησιμοποιούσε διάφορες μεθόδους χειρισμού για να την κρατά φυλακισμένη στους κόλπους της αίρεσης. Η ίδια μάλιστα ωθήθηκε να γίνει μέλος σε ένα μυστικό παράρτημά της, το λεγόμενο DOS, "μια παγίδα όπου ο Κιθ έκανε τις γυναίκες σκλάβες του σεξ για να ικανοποιήσει τις δικές του επιθυμίες".

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ