Follow us

Ζευγάρι, μετά την ενηλικίωση των παιδιών του, υιοθετεί 7 αδερφάκια που έμειναν ορφανά σε τροχαίο

"Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Απλά το ήξερα ότι προοριζόμουν να γίνω η μητέρα τους" σχολίασε η θετή μαμά τους.

family @second.chance.7

ΗΠαμ Γουίλις χάζευε το λογαριασμό της στο Facebook το 2019, όταν είδε μια ανάρτηση που επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή της. Μια ιστορία για επτά αδερφάκια, από 15 έως 4 ετών, που αφού είχαν χάσει και τους δυο γονείς τους σε τροχαίο δυστύχημα, ζούσαν σε ίδρυμα.

"Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Απλά το ήξερα ότι προοριζόμουν να γίνω η μητέρα τους" σχολιάζει η 50χρονη γυναίκα, που έχει μεγαλώσει ήδη τέσσερα βιολογικά παιδιά, στο Today Parents.

Όταν αποφάσισε να συζητήσει με τον σύζυγό της, Γκάρι, το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, "φοβόμουν ότι θα με έλεγε τρελή, γιατί ετοιμαζόμασταν να βγούμε στη σύνταξη". Αλλά, ανακουφισμένη, διαπίστωσε ότι και εκείνος ένιωθε όπως αυτή. Το ίδιο κιόλας βράδυ, επικοινώνησαν στο τηλέφωνο που υπήρχε στο τέλος του άρθρου. Κάπως έτσι έγιναν τελικά γονείς των παιδιών που, όπως έμαθαν στη διάρκεια της αξιολόγησής τους, κουβαλούσαν ένα τραυματικό παρελθόν, καθώς ακόμα και ενώ οι γονείς τους ήταν εν ζωή, πάλευαν με τις εξαρτήσεις και η οικογένεια είχε βρεθεί πολλές φορές να ζει σε καταυλισμούς αστέγων, αναζητώντας καθημερινά για τροφή.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ