Follow us

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις που ανατρέπουν τα πάντα για το έγκλημα - Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις που ανατρέπουν τα πάντα για το έγκλημα - Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή", οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος, ενώ από τις κάμερες της γύρω περιοχής δεν φαίνεται να έχουν προκύψει ευρήματα.

Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. κοντά στον δολοφόνο της Καρολάιν

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Βήμα" σε σημερινό της ρεπορτάζ, το κίνητρο της αποτρόπαιας δολοφονίας της 20χρονης, ίσως να διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του, αλλάζοντας την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες.

Όπως αναφέρεται, τα νέα ευρήματα σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχαν οι Αρχές, φαίνεται να δίνουν απαντήσεις σε τουλάχιστον 20 ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ., όπως γιατί οι ληστές στα Γλυκά Νερά δεν άφησαν κανένα ίχνος στη μεζονέτα, δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους κ.α..

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ