Follow us

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά | Στη ΓΑΔΑ καταθέτει ο 32χρονος πιλότος- Το μυστήριο με το ρολόι της Κάρολαϊν

Ο 32χρονος πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο με ελικόπτερο για να δώσει νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

MissBloom TEAM
Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις που ανατρέπουν τα πάντα για το έγκλημα - Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

Στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση, κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου. Κι αυτό γιατί παραμένουν αναπάντητα ορισμένα ερωτήματα για την υπόθεση, όπως το γεγονός ότι το ρολόι που φορούσε η Κάρολαϊν και που κατέγραφε τους σφυγμούς της, έχει δώσει σήμα και πολύ αργότερα από την ώρα που ο πιλότος έχει καταθέσει ότι βρήκε τον θάνατο από τους ληστές...

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να γίνουν ανακοινώσεις.

Το πρωί της Πέμπτης, η Αστυνομία κάλεσε ξαφνικά για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν. Μάλιστα, εκλήθη να καταθέσει την ώρα που βρισκόταν στην Αλόννησο για το τρισάγιο της συζύγου του. Ο πιλότος, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο με ελικόπτερο για να δώσει νέα κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ