Follow us

Γλυκά Νερά: Επί 2 ώρες και 20 λεπτά ο πιλότος σκηνοθετούσε τη "ληστεία" - Ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν στις 4:00

Σοκ και οργή από τα όσα είπε ο πιλότος για το μοιραίο βράδυ που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά - "Είπε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει".

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις που ανατρέπουν τα πάντα για το έγκλημα - Κοντά στον δολοφόνο η ΕΛ.ΑΣ.

Σκότωσε την Καρολάιν στις 04:00 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στους αστυνομικούς και για 2 ώρες και 20 λεπτά προετοίμαζε και "σκηνοθετούσε" την… φανταστική ληστεία.

Το βασικό στοιχείο που προκάλεσε την ομολογία του, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, δεν ήταν κάποιο από τα τουλάχιστον 4 ευρήματα-"γρίφους" στα οποία ο 33χρονος πιλότος θα έπρεπε να δώσει πειστικές απαντήσεις, αλλά η περιστροφή των γεγονότων γύρω από το 11 μηνών παιδί τους, σε κάθε γύρο ερωτήσεων για κάθε εύρημα.

"Φαίνεται να τον ενδιέφερε τι θα γίνει το παιδί και ότι αυτή η σκέψη προκάλεσε την απόφασή του να συγκαλύψει το έγκλημά του. Μετά την ομολογία του μάλιστα είπε ότι θέλει να δει τι ποινή θα του επιβληθεί, να την εκτίσει και στην συνέχεια να επιστρέψει πάλι κοντά της για να αναλάβει την φροντίδα της", δηλώνουν αρμόδιοι αξιωματικοί για τον τρόπο που ο 33χρονος πιλότος αντιμετώπιζε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ