Follow us

Ελληνική Αγωγή | Το θερινό της πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού βασίζεται στη Μυθολογία και τον Αθλητισμό

Στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Politeia Tennis Club!

Ελληνική Αγωγή | Το θερινό της πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού βασίζεται στη Μυθολογία και τον Αθλητισμό

Σε όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους, η Ελληνική Αγωγή, πραγματοποιεί τόσο διά ζώσης όσο και εξ αποστάσεως μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Τα μαθήματα αυτά, ακολουθώντας πάντα τη μέθοδο της Ελληνικής Αγωγής, στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των μαθητών όσον αφορά την ορθή χρήση της γλώσσας, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας.

Μάλιστα, το 2018, ούσα πρωτοπόρος στα παιδικά προγράμματα εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών, η Ελληνική Αγωγή ξεκίνησε να πραγματοποιεί και το θερινό της πρόγραμμα, μοναδικό στο είδος του. Πρόκειται για μια ξεχωριστή επιλογή για την κατάλληλη εισαγωγή των μαθητών Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά, μέσω της βιωματικής μάθησης.

Για το καλοκαίρι του 2021, το θερινό πρόγραμμα για τα παιδιά δημοτικού βασίζεται στη Μυθολογία και τον Αθλητισμό.

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη μάθηση, αυτό το καλοκαίρι η Ελληνική Αγωγή δημιούργησε το πρώτο online summer camp, το οποίο είναι γεμάτο με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά.

Πρόκειται για την ιδανική ευκαιρία, η οποία σεβόμενη την επιθυμία των γονιών για εκπαίδευση ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των καλοκαιρινών διακοπών, υπόσχεται το πιο συναρπαστικό ταξίδι.

Μυθολογία και Άθληση

Το θερινό πρόγραμμα της "Ελληνικής Αγωγής" απευθύνεται σε όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Ακολουθώντας το ρητό "Νοῦς ὑγιής, ἐν σώματι ὑγιεῖ" οι άνθρωποι της "Ελληνικής Αγωγής", σχεδίασαν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην Μυθολογία και τον Αθλητισμο στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Politeia Tennis Club!

Αρχαία Ελληνικά

Τα παιδιά μαθαίνουν καθημερινά μερικές λέξεις, φράσεις, εκφράσεις, ρητά και εξοικειώνονται με απλό και ευχάριστο τρόπο με τα Αρχαία Ελληνικά.

Μυθολογία

Με αφορμή τις θεματικές εβδομάδες τα παιδιά σε λίγες ημέρες μαθαίνουν ή ξαναθυμούνται τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές ιστορίες της Μυθολογίας μας.

Υγεία και Ασφάλεια

Πρώτο μέλημα της Ελληνικής Αγωγής είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Politeia Tennis Club επιτρέπουν το παιχνίδι και τον αθλητισμό σε μεγάλο και εξωτερικό χώρο. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι αερίζονται επαρκώς, ώστε τα παιδιά να κάθονται άνετα τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις. Τα γεύματα των παιδιών προετοιμάζονται από το Catering του Politeia Tennis Club.

Αθλητισμός

Καθημερινά τα παιδιά διασκεδάζουν με αθλητικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστών.

Παιχνίδι

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, τα παιδιά παίζουν στην φύση! Όλο το πρόγραμμα στοχεέει στην ψυχαγωγία των παδιών μέσω της εκπαίδευσης.

Παρά θῖν᾽ ἁλός

Κάθε Παρασκευή η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία εκδρομή στη θάλασσα. Τα παιδιά συνοδεύονται από τους εκπαιδευτικούς, τους γυμναστές και τον ναυαγοσώστη στην παραλία, όπου με ασφάλεια, συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες του προγράμματος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα 11425
210.5221314
info@ellinikiagogi.gr
Ellinikiagogi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ