Follow us

Γλυκά Νερά | Η προκλητική στάση του συζυγοκτόνου στην Ευελπίδων - Με υπεροπτικό βλέμμα και ψηλά το κεφάλι

Με ευθύ και υπεροπτικό βλέμμα, ατάραχος και ψύχραιμος εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα ο 33χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών

Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος NDP

Την Τρίτη στις 10 το πρωί θα επανέλθει στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Τόσο κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων όσο και κατά την αποχώρησή του, προκάλεσε αρνητική εντύπωση η στάση του σώματός του. Χωρίς να καλύπτει το πρόσωπό του, όπως γίνεται με άλλους εγκληματίες, φορώντας μια μαύρη μάσκη, μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια (ρούχα που φόραγε από χθες στο μνημόσυνο της Καρολάιν) και άσπρο αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο συζυγοκτόνος διάβηκε το κατώφλι του εισαγγελέα με ένα... αγέρωχο ύφος.

Με ψηλά το κεφάλι, με ευθύ και υπεροπτικό βλέμμα, ατάραχος και σχεδόν... ανάλαφρος, ο 33χρονος κοιτούσε στα μάτια τους δημοσιογράφους. Χωρίς να χαμηλώνει το βλέμμα, έμοιαζε σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει, τι είχε ομολογήσει, αλλά και τι τον περιμένει από δω και πέρα. Κάποιες στιγμές κοιτούσε τον ουρανό, ενώ σε κάποιες λήψεις φαίνεται ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα μέσα από τη μάσκα του.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ