Follow us

Γλυκά Νερά: Γεμάτη θυμό και πολλά "γιατί" η μητέρα της Καρολάιν - Δεν υποπτευόταν τον πιλότο που την αγκάλιαζε

"Η Σουζάνα είναι παρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη", λέει φίλη της μητέρας της Καρολάιν.

MissBloom TEAM
Γλυκά Νερά Instagram

Οι τραγικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο σύζυγό της έχουν προκαλέσει σοκ στην οικογένειά της και ειδικά στη μητέρα της που ζει στην Αλόννησο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια δεν υποπτευόταν καν ότι ο νεαρός πιλότος θα ήταν ο δολοφόνος του παιδιού της, ενώ χαραγμένες στη μνήμη όλων θα μείνουν οι εικόνες που ο αδίστακτος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την αγκαλιάζει προκλητικά στο μνημόσυνο της Καρολάιν την περασμένη Πέμπτη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές. Ο άνθρωπος που αγκάλιαζε τη μητέρα, παρηγορώντας την, λίγα λεπτά πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς στο Κοιμητήριο της Αλοννήσου είναι και επισήμως ο δολοφόνος του παιδιού της.

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν "παιδί τους”.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ