Follow us

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την Καρολάιν | "Αγωνιώδης ο θάνατός της"

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία και ήταν αγωνιώδης, καθώς δε μπορούσε να αναπνεύσει για περίπου 6 λεπτά.

MissBloom TEAM
Γλυκά Νερά

Η νεκροψία στη σορό της 20χρονης Καρολάιν έδειξε σημαντικά ευρήματα για τα τελευταία λεπτά της άτυχης κοπέλας, εκ των οποίων φαίνεται να απορρίπτεται το σενάριο ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Μόνος στο κελί ο Αναγνωστόπουλος - Ήρεμος και ευδιάθετος διαβάζει τη δικογραφία

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία, έπειτα από φραγή των αεροφόρων οδών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η κοπέλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει για περίπου 6 λεπτά. Ο θάνατος της Καρολάιν ήταν αγωνιώδης και όχι ακαριαίος, πράγμα που σημαίνει ότι για πάρα πολλή ώρα ο δολοφόνος την έπνιγε.

Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχει παραποίηση, υπάρχουν αιμορραγίες στα μάτια, μώλωπες και κακώσεις σε χείλη και γλώσσα (απ' ότι φαίνεται προηγήθηκε σωματική πάλη), καθώς επίσης και κάκωση στον τράχηλο που σημαίνει ότι ίσως ο δράστης χρησιμοποίησε και αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να την σκοτώσει.

Τέλος, σύμφωνα με τη νεκροψία, παρατηρήθηκαν πολλαπλές ασφυκτικές κηλίδες στο πρόσωπό της. Ο ανακριτής της υπόθεσης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει στα χέρια του τα πλήρη τα στοιχεία της υπόθεσης μεταξύ των οποίων και η ερμηνεία της ιατροδικαστή για τις καταγραφές της καρδιακής λειτουργίας από το ρολόι της 20χρονης, που φαίνεται να μην συμφωνούν με όσα ισχυρίστηκε στην ομολογία του ο δράστης.

Περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ