Follow us

Νέα διάσταση για τα Γλυκά Νερά: "Δεν τελειώσαμε, υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί - Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε"

"Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα", λέει ο ταξίαρχος Αθ. Κατερινόπουλος.

MissBloom TEAM
Γλυκά Νερά Instagram

Νέα διάσταση στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο συζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δίνει ο ταξίαρχος ε.α. Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεντεύξεις του έριξε κυριολεκτικά "βόμβες" για την υπόθεση, λέγοντας ανοιχτά ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει. Κάνει λόγο για ύπαρξη και ηθικού αυτουργού ή ηθικών αυτουργών, τονίζει ότι υπάρχει και "δεύτερη κουρτίνα" στο έγκλημα και σημειώνει ότι η άτυχη Καρολάιν φαίνεται ότι δεν έπρεπε να ξέρει κάποια πράγματα, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στη δολοφονία της από τον πιλότο συζυγό της.

Ταυτόχρονα παραθέτει σειρά ερωτημάτων και νέων στοιχείων για την υπόθεση και προαναγγέλλει εξελίξεις. "Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση", είπε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

"Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις" πρόσθεσε. "Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι", τόνισε.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ