Follow us

Γλυκά Νερά | Παραιτήθηκε ξαφνικά ο ένας από τους δύο συνηγόρους του Αναγνωστόπουλου - Σε λίγο στον ανακριτή

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 33χρονου πιλότου ο κ. Βασίλης Σπύρου, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων.

MissBloom TEAM
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος NDP

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων, ο κ. Βασίλης Σπύρου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, το πρωί της Τρίτης, "δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτή την υπόθεση σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους. Ένας άνθρωπος περνά σήμερα από τον ανακριτή και κρίνεται και το μέλλον ενός μωρού. Οι δικοί μου προσωπικοί λόγοι δεν αφορούν στην υπόθεση".

Ο έτερος συνήγορος υπερπάσπισης του 33χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε ο συνάδελφός του, ενώ την αίτηση για συνεπιμέλεια του παιδιού του, της μικρής Λυδίας, από τις δύο οικογένειες, θα την καταθέσει ο ίδιος στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

"Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης, αναφερόμενος στη βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν και την θανάτωση του σκυλιού τους, θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Η απολογία για το έγκλημα που προκάλεσε αίσθηση στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, θα δοθεί με το βλέμμα του κατηγορούμενου στραμμένο στα επερχόμενα.

Ο δικαστικός λειτουργός θα ζητήσει από τον καθ' ομολογία δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στη δικογραφία. Ο 33χρονος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα, ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Στην ομολογία που έδωσε στους αστυνομικούς, μετά από οκτώ ώρες εξέτασης, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης , αναφέρθηκε σε μία μεγάλη ένταση μεταξύ του ζευγαριού . Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς πως το θύμα έκανε βίαιη κίνηση απέναντι στο μωρό και περιγράφει μια ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση ανάμεσα τους που οδήγησε σε ένα ατύχημα.

Ωστόσο, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Τα στοιχεία της υπόθεσης καταλήγουν πως η 20χρονη κοιμόταν λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει αγωνιζόμενη να πάρει ανάσα πάνω από το μαξιλάρι καθώς την πίεζε στο κεφάλι ο 33χρονος. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος σε δεύτερη ομολογία στους αστυνομικούς παραδέχθηκε πως η 20χρονη κοιμόταν λίγα λεπτά πριν την θανατώσει. Φαίνεται επίσης να είχε κάνει "προπαρασκευαστικές πράξεις" , όπως η "εξουδετέρωση" των καμερών ασφαλείας.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ