Δογιάκης | Ενδείξεις για αυτοκτονία με δύο σφαίρες - Όταν η πρώτη δεν βρήκε την καρδιά, έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι του

O Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός", βρέθηκε νεκρός σε περιοχή μεταξύ Αγίας Παρασκευής και Γλυκών Νερών.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Έβαλε μία… σφαίρα στη γεμιστήρα του πιστολιού του. Το έστρεψε στο στήθος και πυροβόλησε. Το τραύμα ήταν διαμπερές, είχε βρει "ξώφαλτσα" την καρδιά, θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα. Δεν είχε επέλθει ακαριαία το μοιραίο, που επεδίωκε ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης. Φαίνεται όμως πως είχε πάρει την απόφαση ολοκλήρωσης του απονενοημένου διαβήματος.

Βρήκε το κουράγιο όπως προκύπτει να βάλει μία ακόμη σφαίρα στη γεμιστήρα του πιστολιού, να το στρέψει στο κεφάλι του και να πυροβολήσει προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο. Οι αστυνομικοί που προέβησαν στην αυτοψία του χώρου, διαπίστωσαν ότι η γεμιστήρα του πιστολιού ήταν άδεια, κάτι που τους οδήγησε στην εκτίμηση πως είτε ο αυτόχειρας τοποθέτησε ξεχωριστά τις σφαίρες μετά από κάθε πυροβολισμό, είτε είχε βάλει και τις δύο μαζί, προσχεδιάζοντας αρχικά να αυτοπυροβοληθεί στο στήθος και όταν είδε ότι δεν τα "κατάφερε" να στρέψει το όπλο στο κεφάλι. Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που προέβει στην νεκροψία-νεκροτομή της σορού δεν εντόπισε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr