Follow us

Τι να βάλω στο γιαούρτι; Πώς θα προσθέσεις τέλεια γεύση χωρίς θερμίδες

Το γιαούρτι με λίγη φαντασία μπορεί να γίνει το πιο απολαυστικό σνακ χωρίς περιτές θερμίδες.

yoghurt iStock

Όμως, κάποια είδη, ειδικά όσα περιέχουν φρούτα, μπορεί να κρύβουν ένα όχι και τόσο ωφέλιμο μυστικό: τη ζάχαρη – συχνά έως και 30 γραμμ. σε ένα μόνο κεσεδάκι (περισσότερη απ’ όση βρίσκεται σε μία μέση σοκολάτα). Μια γευστική λύση είναι να δημιουργήσεις τα δικά σου μείγματα. Η Αμαλία Γιωτοπούλου, κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος, συστήνει να ξεκινήσεις με σκέτο ημιάπαχο ή άπαχο γιαούρτι (το στραγγιστό είναι εκ φύσεως πιο υψηλό σε πρωτεΐνες και πιο χαμηλό σε σάκχαρα) και στη συνέχεια να προσθέσεις μια από αυτές τις γρήγορες και απλές γαρνιτούρες.

Διάβασε τη συνέχεια στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ