Follow us

Γλυκά Νερά | Σήμερα η απόφαση του εισαγγελέα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας - Τι ζητούν οι δύο οικογένειες

Η Εισαγγελία Ανηλίκων ανακοινώνει σήμερα την απόφασή της, σχετικά με το ποια οικογένεια θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

MissBloom TEAM
Καρολάιν Κράουτς Facebook

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή της, σχετικά με το ποια οικογένεια θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της μόλις ενός έτους κόρης της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η απόφαση που θα ληφθεί, αποτελεί μία προσωρινή ρύθμιση, αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για το μέλλον του βρέφους. Παρά το καλό κλίμα που επικρατεί στις μεταξύ τους συζητήσεις, υπάρχει διάσταση απόψεων, με τη μητέρα της Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Στόχος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης, είναι η μικρή Λυδία να ζήσει στην Αλόννησο μαζί με τους παππούδες της, οι οποίοι έχουν επιλέξει το νησί ως μόνιμη κατοικία τους τα τελευταία χρόνια.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, κ. Χαρμάνης, είχε αναφέρει: "Καταθέσαμε στην Εισαγγελέα Ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας".

Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει προτείνει εκ περιτροπής επιμέλεια του παιδιού, με διαμονή του 6 μήνες στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν, Απρίλιο με Οκτώβριο, ενώ τους υπόλοιπους μήνες να διαμένει στην Αθήνα με τους γονείς του συζυγοκτόνου.

Οι γονείς του πιλότου θεωρούν βέβαιο ότι "θα συνεχισθεί το ήδη υφιστάμενο και απολύτως απαραίτητο κλίμα γαλήνης και ηρεμίας μεταξύ των δύο οικογενειών, που είναι αναγκαίο για την ομαλή ανάπτυξη και απρόσκοπτη εξέλιξη της προσωπικότητος του παιδιού.

Έτοιμες για προσφυγή οι δύο οικογένειες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, και οι δύο οικογένειες είναι έτοιμες για προσφυγή, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Η προσφυγή πρέπει να συμβεί εντός τριάντα ημερών. Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα πρέπει η υπόθεση να έχει εισαχθεί και στο δικαστήριο, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον της μικρής Λυδίας.

Πάντως, σύμφωνα με ειδικούς, στα πρώτα χρόνια της ζωής του το παιδί χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον να μεγαλώσει και όχι μισό – μισό, ειδικά όταν η μια οικογένεια είναι στην Αθήνα και η άλλη στην Αλόννησο.

Τέλος, όσον αφορά στη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι είναι στη φυλακή, ο 33χρονος πιλότος τη διατηρεί ακόμα. Θα τη χάσει οριστικά όταν καταδικαστεί αμετάκλητα από το δικαστήριο.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ