Follow us

Γλυκά Νερά - Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: "Αν ήξερα ότι είναι ο δολοφόνος, θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα"

Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σχεδόν δύο μήνες μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά.

MissBloom TEAM
Καρολάιν Κράουτς Facebook

Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, σχεδόν δύο μήνες μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά.

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος ζει στην Αλόννησο εδώ και αρκετά χρόνια με τη σύζυγό του, Σούζαν, δηλώνει εξοργισμένος σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Sun, με το "θέατρο" που έπαιζε για 38 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της 20χρονης κόρης του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας λέει πως πολύ γρήγορα η θλίψη του για τον θάνατο της κόρης του μετατράπηκε σε οργή, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν γνώριζε στο μνημόσυνο πως ο 33χρονος ήταν ο δολοφόνος, θα του είχε "τινάξει το κεφάλι".

"Αυτό που μετανιώνω, από τότε που το ανακάλυψα, ήταν πως δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ", είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στη Sun. "Θα του είχα τινάξει τα γα@@ μυαλά του στον αέρα και θα αναλάμβανα πρόθυμα τις συνέπειες".

Ο ίδιος είπε μάλιστα, ότι αυτός και η σύζυγός του έμαθαν για τον θάνατο της κόρης τους στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με άρπαξε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά . Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου", λέει ο τραγικός πατέρας.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι πίστευε πως υπήρχε κάποια βάση στις φήμες που διέρρεαν στον ελληνικό Τύπο ότι ο δολοφόνος συνδεόταν επίσης με κάποια παράνομη δραστηριότητα, ενώ σημείωσε ότι η Καρολάιν είχε μια ισχυρή "αίσθηση σωστού και λάθους" και πως θα είχε απειλήσει να τον αφήσει εάν είχε ανακαλύψει πως εμπλεκόταν σε κάτι παράνομο.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι "όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας".

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ