Follow us

Ταξίδι στην ονειρική Σκιάθο | Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι

Ασφάλεια, άνεση και προσιτή πολυτέλεια είναι τα must haves για το καλοκαίρι του 2021. Και μια υπέροχη προσφορά για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Skiathos Palace-Swimming Pool

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι με ασφάλεια, ακόμη και μακριά από το σπίτι μας; Φυσικά, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και κάνοντας την απαραίτητη έρευνα προκειμένου να βρούμε προορισμούς και καταλύματα που σέβονται εξίσου την ασφάλεια των επισκεπτών τους.

Τίποτα δεν είναι ικανό να μας στερήσει στιγμές χαλάρωσης στα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Όταν μιλάμε για την Σκιάθο, το υπέροχο ειδυλλιακό νησί των Σποράδων, ο must προορισμός είναι ένας- κάτι που σίγουρα θα έβρισκε σύμφωνους όλους όσοι έχουν επισκεφθεί ξανά το μέρος. Ο λόγος για το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, που μαγεύει όποιον το επιλέγει για τις ημέρες των διακοπών του, αποτελώντας "εγγύηση" για την άνεση, την ψυχαγωγία, αλλά και την ασφάλειά του.

Η τελευταία μάλιστα είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη, αφού η πιστοποίηση Health First από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Covid Shield από το TUV Austria Hellas, εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών έναντι του Covid19.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ονειρική παραλία των Κουκουναριών

Σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου, η αμφιθεατρικά κτισμένη ξενοδοχειακή μονάδα με τους υπέροχους κήπους, υπόσχεται να σου χαρίσει την πιο απαράμιλλη θέα στη μαγευτική, πασίγνωστη παραλία των Κουκουναριών. Αν και είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την ομορφιά της με λόγια, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα θα έμοιαζε "φτωχή" και σίγουρα θα την αδικούσε, αρκεί να πούμε ότι, με τη διακριτική της διακόσμηση, μοιάζει βγαλμένη από το πιο ρομαντικό παραμύθι.

Όχι, δεν πρόκειται για λεκτική υπερβολή ούτε για υποκειμενική άποψη, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, ενώ έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Κατάλληλη και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, η απέραντη χρυσή παραλία των Κουκουναριών διαθέτει σχολές ski και surfing με έμπειρους εκπαιδευτές.

Αν σου αρέσει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον, θα την "ερωτευτείς" με την πρώτη ματιά- και το σίγουρο είναι ότι η τοποθεσία του Skiathos Palace σου παρέχει τη δυνατότητα να της ρίξεις αρκετές ματιές.

Αν είσαι έτοιμος να νιώσεις πρωταγωνιστής σε ταινία του Hollywood, πρέπει να επισκεφθείς την παραλία Κουκουναριών & την παραλία Μάραθα

Προνομιακή θέση διαθέτει το ξενοδοχείο για ακόμη έναν λόγο, που ακούει στο όνομα "Μάραθα", επίσης βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Η σπάνιας ομορφιάς παραλία, έχει εξελιχθεί σε μια πολυτελή αμμουδιά, με εξειδικευμένες παροχές πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών.

Ταξίδι στην ονειρική Σκιάθο | Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για φέτος το καλοκαίρι

Skiathos Palace

Οι ανανεώσεις δεν σταματούν ποτέ

Κυνηγώντας συνεχώς την περαιτέρω βελτίωση για ακόμη καλύτερες παροχές στους επισκέπτες, η ξενοδοχειακή μονάδα σε προσκαλεί να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας, με νέο αναβαθμισμένο προφίλ.

Εκεί που ο χρόνος σταματά

Συνολικά, το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια, εννέα εκ των οποίων είναι σουίτες, στις οποίες μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα. Η ευχάριστη και άνετη διαμονή καθίστανται εκφράσεις συνώνυμες του Skiathos Palace.

Double Suite Panoramic Sea View

Skiathos Palace

Έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες

Μάλιστα, για εσένα που δεν αρκείσαι σε τίποτα λιγότερο από το τέλειο, η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor αναμένεται να αποτελέσει μια όαση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Προσφέροντας σύγχρονα facilities που αγκαλιάζουν φιλόξενα και προσωποποιημένα τις ανάγκες του εκλεκτικού ταξιδιώτη, το μόνο σίγουρο είναι πως αποκλείεται να σε απογοητεύσει.

"White View” Grill Restaurant

White View Grill Restaurant

Εκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα, στο roof garden του ξενοδοχείου, και μάλιστα στο σημείο από το οποίο μπορεί κανείς να αγναντεύσει το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα, λειτουργεί και η ελληνική ταβέρνα "The White View". Πρόκειται για μια ξεχωριστή επιλογή που συνδυάζει αυθεντικές τοπικές γεύσεις, φρέσκα θαλασσινά και μοναδική θέα στη θάλασσα.

Αυτό το grill εστιατόριο δημιουργήθηκε σε ένα πανέμορφο μπαλκόνι γεμάτο ελαιόδεντρα και φυσικά απίστευτη θέα στον εξωπραγματικά όμορφο κόλπο των Κουκουναριών.

Λειτουργεί καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Εκεί οι καλεσμένοι μπορούν να γευτούν σπεσιαλιτέ ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, με ιδιαίτερες BBQ "πινελιές” από τη μεσογειακή διατροφή, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Όλα αυτά συνοδεία μιας προσεγμένης λίστας εκλεκτών κρασιών, που υπόσχονται να απογειώσουν τη γευστική εμπειρία κάθε δείπνου και να σε "παρασύρουν" σε πρωτόγνωρα μέρη.

Κεντρικό εστιατόριο

main_restaurant

Φυσικά στο Skiathos Palace εξακολουθούν να μπορούν οι επισκέπτες να γευτούν νόστιμα πιάτα από τον ελληνικό και τον διεθνή γαστρονομικό χάρτη, επιλέγοντας το κεντρικό εστιατόριο. Τόσο για ένα πλούσιο πρωινό, όσο και για ένα υψηλών προδιαγραφών δείπνο, το εστιατόριο είναι έτοιμο να προσφέρει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, είτε στους εσωτερικούς χώρους, είτε στους εξωτερικούς δίπλα στην πισίνα.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι chefs του ξενοδοχείου, σε περιμένουν να δοκιμάσεις ποικιλίες από παραδοσιακά και διεθνή πιάτα, ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή του πλούσια διαμορφωμένου μπουφέ, που ετοιμάζεται με μεράκι, όρεξη, φροντίδα, αγάπη, φαντασία και θέληση να μείνουν όλοι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι.

Όλα φτιαγμένα με ολόφρεσκες πρώτες ύλες και φυσικά πάντα έτοιμα να συδυαστούν με τα εκλεκτά κρασιά από την προσεγμένη κάβα του ξενοδοχείου, δεν είναι να απορεί κανείς που όποιος επιλέγει το κεντρικό εστιατόριο του Skiathos Palace, του μένει αξέχαστο.

Εκτός από όλα τα προαναφερθέντα, στο Skiathos Palace διατίθενται πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage & χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο & Internet Hot Spot και γήπεδο tennis. Μάλιστα, ιδιαίτερη μέριμνα έχει υπάρξει και για τους μικρούς μας φίλους, που μπορούν να επισκεφθούν την κατάλληλα διαμορφωμένη παιδική χαρά της ξενοδοχειακής μονάδας.

PLAYGROUND

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ξενοδοχείο υπάρχουν και σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων. Οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορούν να εγγυηθούν για τη σίγουρη επιτυχία κάθε εκδήλωσης, καθιστώντας το Skiathos Palace ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής.

Πιστό στην πολιτική του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, το ξενοδοχείο έχει πιστοποιηθεί με τα ακόλουθα διεθνή πιστοποιητικά:

  • ISO 9001 (τομέας παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών)
  • ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)
  • ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων)
  • Σήμα ποιότητας Green Key (eco label) και Travelife.

Υπέροχη προσφορά

Απολαύστε μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις στο νησί του Παπαδιαμάντη και μία αξέχαστη διαμονή στο ξενοδοχείο Skiathos Palace. Μέχρι και 31/07, τιμή ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο €81,00 ανά ημέρα

(από 01/08 μέχρι και 27/08: €99,00). Συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

1ο παιδί 0-12 ετών δωρεάν.

Τι λες, ακόμη το σκέφτεσαι;

Για πληροφορίες & κρατήσεις: 24270 49700, 210 3242152. Δες περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου skiathos-palace.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ