Follow us

Angelina Jolie – The Weeknd | Η κοινή έξοδος για δείπνο και οι φήμες για νέα σχέση στο Hollywood

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τη σταρ και το σε εστιατόριο του Λος Άντζελες.

MissBloom TEAM
Angelina Jolie Splash News/Ideal Image

Μια κοινή τους φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί νέας σχέσης στο Hollywood. Η Angelina Jolie και ο Weeknd εντοπίστηκαν μαζί από τους παπαράτσι την ώρα που έβγαιναν από εστιατόριο στο Λος Άντζελες και αμέσως τα tabloids αναπαρήγαγαν την είδηση περί νέου ειδυλλίου.

Η σταρ και ο μουσικός δείπνησαν μαζί στο αγαπημένο εστιατόριο των celebrities, Giorgio Baldi, στο Λος Άντζελες όπου έμειναν για αρκετή ώρα, ενώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόσεξαν να φύγουν ξεχωριστά ώστε να μην φωτογραφηθούν μαζί, κάτι που δεν κατάφεραν.

Αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δύο διάσημοι να είναι μαζί, είναι εξίσου πιθανό η συνάντησή τους να ήταν επαγγελματική, δεδομένου ότι ο Weeknd έχει δηλώσει ότι θα ενδιαφερόταν για μια καριέρα στη μεγάλη οθόνη.

Το Page Six, μάλιστα, έγραψε ότι δεν προσπάθησαν να κρύψουν το ραντεβού τους, ενώ ο μουσικός αυτό το διάστημα "εστιάζει στην προσπάθειά του να μπει στη βιομηχανία του κινηματογράφου ενώ πρωταγωνιστεί και σε μια νέα σειρά του ΗΒΟ”.

H Angelina πριν ένα μήνα γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της κι είχε πρόσφατα φωτογραφηθεί έξω από το σπίτι του πρώην συζύγου της, Jonny Lee Miller. Ο Weeknd είχε χωρίσει μετά από πολλές επανασυνδέσεις με την Bella Hadid το 2019.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ