Follow us

Η Amber Heard έγινε μαμά | Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Η ηθοποιός απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

MissBloom TEAM
Amber Heard Abaca/www.visualhellas.gr

Η Amber Heard ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της.

Η 35χρονη ηθοποιός απέκτησε την Oonagh Paige, όπως ονόμασε την κόρη της, μέσω παρένθετης μητέρας πριν 12 εβδομάδες και όπως έγραψε στο Instagram: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ το πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτούμε για ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του πεπρωμένου μας με αυτό τον τρόπο”.

Loading...

"Ελπίζω να φτάσουμε κάποια στιγμή σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό να μην θέλουμε υπενθύμιση για να "αποκτήσουμε κούνια". Ένα μέρος μου θέλει να στηρίξει το γεγονός ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός. Αλλά καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω αυτό”, έγραψε η σταρ.

Η ηθοποιός έκλεισε την ανακοίνωσή της γράφοντας πως "η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απρίλη 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου”.

Η Heard που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση με την κινηματογραφίστρια Bianca Butti, έδωσε στην κόρη της το όνομα της μητέρας της που έφυγε τον περασμένο Μάιο.

"Είμαι συντετριμμένη πέρα από κάθε άποψη με την απώλεια της μητέρας μου, Paige Heard” είχε γράψει τότε, εξηγώντας ότι "μας άφησε πολύ νωρίς, αγκαλιάζοντας την μνήμη της όμορφης, ευγενικής ψυχής της. Θα μας λείψει από τα βάθη της καρδιάς μας για πάντα”.


Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ