Follow us

Θρήνος για την Έρρικα Πρεζεράκου | "Έφυγε" από τη ζωή η μικρή ανηψιά της, Αναστασία

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της.

Αναστασία Πρεζεράκου Facebook

Ανείπωτη θλίψη για την Έρρικα Πρεζεράκου και την οικογένειά της, αφού η μικρή ανιψιά της, Αναστασία, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η 7χρονη Αναστασία νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο στο Τέξας παλεύοντας με ένα επιθετικό και εξαιρετικά σπάνιο είδος καρκίνου.

Η γνωστή αθλήτρια βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία όλον αυτόν τον καιρό με τους γονείς της μικρής στην Αμερική, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να μαθαίνει τα νέα τους αλλά και να τους στηρίζει όσο γινόταν περισσότερο. Επιπλέον, πολύ συχνά προσπαθούσε με τις αναρτήσεις της στα social media να ευαισθητοποιήσει το κοινό ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια και να μπορέσει να αντέξει το βάρος της δύσκολης θεραπείας. Η ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων ήταν συγκινητική, οι οποίοι μάλιστα ενδιαφέρονταν συνέχεια να μαθαίνουν νέα της.

Πριν λίγη ώρα όμως, η αδερφή της, Ξένια Πρεζεράκου, έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μικρής. Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον Facebook λογαριασμό της, η μητέρα της μικρής μαχήτριας ανακοίνωσε ότι το 7χρονο κοριτσάκι δεν είναι πλέον μαζί μας, και μάλιστα ότι "επέλεξε" να φύγει την ημέρα της επετείου γάμου με τον σύζυγό της.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

Θρήνος για την Έρρικα Πρεζεράκου | "Έφυγε" από τη ζωή η μικρή ανηψιά της, Αναστασία

"Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας, να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..", έγραψε στο μήνυμα της η μητέρα της Αναστασίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ