Follow us

Γλυκά Νερά | Η απάντηση του Αναγνωστόπουλου στις βρετανικές εφημερίδες για τα "ένοχα δρομολόγια με το ελικόπτερο" [Βίντεο]

"Mirror", "Daily Mail" και "Sun" αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες με το ελικόπτερο - Τι απαντά ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών

Γλυκά Νερά

Νέα κίνητρα αποδίδουν στη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, οι βρετανικές εφημερίδες, που συνεχίζουν να ασχολούνται εντατικά με την υπόθεση.

Τρία βρετανικά ΜΜΕ, η "Mirror", η "Daily Mail" και η "Sun" αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες, τις οποίες δεν επικροτούσε.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η "Mirror" δίνει τη δική της εκδοχή ενός νέου "σκοτεινού" σεναρίου, το οποίο έως σήμερα δεν έχει αναφερθεί ποτέ. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά αν ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού η κοπέλα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για διακίνηση ναρκωτικών ισχυρών καρτέλ.

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ