Γλυκά Νερά | Η απάντηση του Αναγνωστόπουλου στις βρετανικές εφημερίδες για τα "ένοχα δρομολόγια με το ελικόπτερο" [Βίντεο]

"Mirror", "Daily Mail" και "Sun" αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες με το ελικόπτερο - Τι απαντά ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC.GR

Νέα κίνητρα αποδίδουν στη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, οι βρετανικές εφημερίδες, που συνεχίζουν να ασχολούνται εντατικά με την υπόθεση.

Τρία βρετανικά ΜΜΕ, η "Mirror", η "Daily Mail" και η "Sun" αναφέρουν πως ίσως η Καρολάιν γνώριζε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε παράνομες ενέργειες, τις οποίες δεν επικροτούσε.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η "Mirror" δίνει τη δική της εκδοχή ενός νέου "σκοτεινού" σεναρίου, το οποίο έως σήμερα δεν έχει αναφερθεί ποτέ. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά αν ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού η κοπέλα ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για διακίνηση ναρκωτικών ισχυρών καρτέλ.

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr

Tags