Follow us

Ο οίκος Bottega Veneta θα παρουσιάσει την επόμενη κολεξιόν του στο Ντιτρόιτ

Ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022 στην πρωτεύουσα της μουσικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας της Αμερικής.

MissBloom TEAM
Bottega Veneta Splash News/Ideal Image

Ο οίκος Bottega Veneta θα διοργανώσει την επόμενη επίδειξη μόδας στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ. Ο ιταλικός οίκος ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, τον Οκτώβριο στην πρωτεύουσα της μουσικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας της Αμερικής, αφού προηγουμένως μετέφερε επιδείξεις μόδας στο Βερολίνο και το Λονδίνο. Το Salon 03 θα είναι η τρίτη επίδειξη από την έναρξη της πανδημίας, την οποία το brand του ομίλου Kering διοργανώνει εκτός της καθιερωμένης Εβδομάδας Μόδας στην έδρα του, στο Μιλάνο. Όπως για όλες τις εκδηλώσεις του Bottega Veneta, η δημοσιοποίηση ειδήσεων και εικόνων ελέγχεται αυστηρά αφού το brand έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram πέρυσι.

Η εταιρεία αποστασιοποιείται από τις παραδοσιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και δεν δημοσιεύει σε καθημερινή βάση ειδήσεις. Αντ 'αυτού έχει δημιουργήσει το δικό της ψηφιακό περιοδικό, Issued by Bottega, μία συλλογή γραφικών, μουσικής και έμπνευσης, στο οποίο προβάλλονται συνεργασίες με καλλιτέχνες σε συνδυασμό με τα ενδύματα και αξεσουάρ του.

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ